Lucas & Steve pakken Alarmschijf met Letters

- Nieuws

 Lucas & Steve
Lucas & Steve

Elk nadeel heb zijn voordeel en die vlieger gaat zeker op voor Lucas & Steve. Het dj- en producersduo baalt stevig dat de festivals deze zomer niet doorgaan, maar heeft ondertussen wel meer tijd gehad voor het maken van nieuwe tracks. Daaronder valt ook Letters, dat de komende week de Alarmschijf is op Qmusic.

Normaal begint het nu flink te kriebelen. Festivals als Pinkpop, Tomorrowland en Lowlands hadden nu dichtbij geweest. Maar helaas, de zomer van 2020 zal de geschiedenis in gaan als festivalloze zomer. Artiesten halen van alles uit de kast om toch op te treden: van online concerten tot aan dj-sets die je online kunt beleven. Lucas & Steve zijn vooral bezig met het maken van muziek en Steve herstelt ondertussen ook nog van een kruisbandoperatie. Daarnaast hebben de Limburgers meer tijd voor hun familie en vrienden. "Daar halen we ook veel inspiratie uit," vertelde Lucas laatst in een interview met Entertainment Business.

Vakantieliefde
De track Letters kun je vooral zien als een ode aan de vakantieliefde. Je kent het wel: je ontmoet iemand op een camping in bijvoorbeeld de Franse Dordogne en je wordt stapelverliefd op die persoon. Maar dan breekt dat overmijdelijke afscheid aan. Je pakt elkaar nog eens stevig vast, stapt huilend de auto in en de tijdens de lange rit naar huis kun je alleen maar naar de foto van je lover kijken en wegdromen. Eenmaal thuis schrijf je meteen een brief, e-mail of appje. Maar zoals toen wordt het niet meer. Het is een herinnering geworden, waar je later nog met plezier aan terugdenkt. Wie weet, denk jij de komende week ook extra vaak aan jouw ultieme vakantieliefde.

Check bijna alle Alarmschijven vanaf 2000 in onze playlist op Spotify!

Foto: Instagram