Golden van Harry Styles is Alarmschijf

- Nieuws

 Harry Styles
Golden van Harry Styles is Alarmschijf

Met Watermelon Sugar scoorde Harry Styles de afgelopen maanden een enorme hit. Na 22 weken staat de track nog steeds in de Top 40, maar er is een opvolger: Golden. De hele komende week hoor je die als Alarmschijf op Qmusic.

Waar Harry Styles is, is altijd rumoer. De zanger bracht afgelopen week zijn video van Golden uit en dat zorgde voor een golf aan reacties. Geen herfstdecor, maar een zonnige Italiaanse kust diende als setting voor zijn clip. We zien Harry een flink sprintje trekken, afgewisseld van beelden van een frisse duik in het zeewater. Maar wat zijn fans dan weer opviel: zijn nagels. Die zijn afwisselend zilverwit en goudgeel gelakt. Al snel doken de eerste filmpjes en foto’s op van fans die hun nagels hadden voorzien van dezelfde kleuren.

Sieraad
Alsof dat niet genoeg was, werden diezelfde bewonderaars ook hysterisch van de ketting die de zanger draagt. Die is voorzien van blauwe, witte en gele kralen en een aantal vormen het woord ‘golden’. Het lijkt op de vriendschapsbandjes die Harry eerder dit jaar van twee fans kreeg. Maar het is toch echt een ontwerp van het fashionmerk Eliou Eliou. Gedurende de hele video draagt de Britse ster ook kleding van dit merk. Tja, je bent fashionicoon of niet.

Terug naar de muziek, want Golden is de vierde en misschien wel laatste single van Harry’s succesalbum Fine Line. De track gaat over iemand waar je zo van onder de indruk bent, dat je het even helemaal kwijt bent. Het allerliefst had de zanger ‘m dit najaar live gebracht tijdens zijn tour, die hem in de zomer ook naar de Nederlandse Ziggo Dome zou brengen, maar door corona zit hij nu thuis.

Check bijna alle Alarmschijven vanaf 2000 in onze playlist op Spotify!

Foto: YouTube