Dua Lipa pakt zevende Alarmschijf

- Nieuws

 Dua Lipa

Een nieuwe look en een nieuwe track. Dua Lipa's Don't Start Now is volgens de zangeres ook letterlijk de start van een nieuwe fase in haar leven. De komende week check je het nummer extra vaak op Qmusic, want het is de nieuwe Alarmschijf.

In een verklaring is de Kosovaars-Britse superster duidelijk: "Ik koos ervoor om dit nummer als eerste uit te brengen, zodat ik een hoofdstuk van mijn leven kon afsluiten en een ander hoofdstuk kon beginnen. De track gaat dan ook over verder gaan en niemand toestaan dat in de weg te staan. Het voelde ook als een natuurlijke eerste nummerkeuze, omdat ik het maakte met de briljante crew waarmee ik ook New Rules maakte." Laat die track nu in 2017 op nummer 1 zijn gekomen in de Top 40...

Dansbaar
Wie denkt dat Dua Lipa nu met een ballad komt, heeft het goed mis. Don't Start Now is een dansbaar nummer, met heel wat invloeden uit de jaren '80, terwijl de tekst een grote middelvinger naar de ex van de zangeres is ("Fore it took some time to survive you, I'm better on the other side."). Fans van Dua Lipa zitten de komende tijd goed: dit nummer is namelijk de voorloper van haar nieuwe album, dat binnenkort al moet verschijnen.

Foto: BSR Agency