Domien, Kris Kross Amsterdam en Lost Frequencies naar nieuwe zaterdagavond Qmusic

- Nieuws

Domien, Kris Kross Amsterdam en Lost Frequencies naar nieuwe zaterdagavond Qmusic

Qmusic komt vanaf zaterdag 10 september met een geheel nieuwe zaterdagavondprogrammering. Daarin is een belangrijke rol weggelegd voor Kris Kross Amsterdam, dat hun eerste eigen programma krijgt op Qmusic. Ook Felix De Laet, beter bekend als de internationale top-dj Lost Frequencies krijgt zijn eigen show op de grootste radiozender van Nederland. Domien Verschuuren is de nieuwe presentator van de Worldwide Club 20.

Roland Snoeijer, programmadirecteur Qmusic: “Met Kris Kross Amsterdam halen we een van de meest succesvolle club- en festivalacts en Top 40-artiesten in één binnen. Ook de internationale top-dj Lost Frequencies krijgt zijn eigen programma op de grootste zender van Nederland. Verder zorgen Qmusic-dj’s Domien, Menno en Tom voor dé dance-avond voor luisteraars op zaterdag.”

Droom van Kris Kross Amsterdam wordt waar
Sander Huisman van Kris Kross Amsterdam: "Een eigen vaste radioshow hebben is een droom die uitkomt. En waar kan dat beter dan op de grootste zender die ook nog eens de Top 40 uitzendt? Verwacht een energiek uur vol met hits van toen en nu, Kris Kross door elkaar en een persoonlijke touch die je alleen hier op Q hoort!"
De tekst loopt verder onder de foto.

Beste dancehits
Ook Felix de Laet, beter bekend als Lost Frequencies, is enthousiast: "Ik heb heel veel zin om voor Qmusic aan de slag te gaan en de beste dancehits elke zaterdagavond door de boxen van de luisteraars in heel Nederland te laten schallen."

Domien presenteert de Worldwide Club 20
Domien Verschuuren presenteert vanaf nu de Worldwide Club 20. In deze hitlijst zet Domien de grootste internationale clubhits op een rij, in samenwerking met de Stichting Nederlandse Top 40. De Maximum Weekend Mix wordt verzorgd door Q-dj Tom van der Weerd. De dj die samen met Bram Krikke al 2 jaar te horen is op Qmusic, brengt met deze mix de clubavond naar de huiskamers en auto’s van de luisteraars.

De presentatie van Tomorrowland One World Radio is vanaf nu in handen van Menno Barreveld. Tomorrowland One World Radio is het radioprogramma van het meest toonaangevende festival ter wereld, waarmee Qmusic al langere tijd een succesvolle samenwerking heeft.

De nieuwe zaterdagavondprogrammering van Qmusic:
21.00-22.00 Kris Kross Amsterdam
22.00-00.00 Worldwide Club 20 - Domien Verschuuren
00.00-01.00 Maximum Weekend Mix - Tom van der Weerd
01.00-02.00 Lost Radio - Felix de Laet
02.00-03.00 Tomorrowland One World Radio - Menno Barreveld

Foto's: Qmusic