Dit is de line-up van Pinkpop 2019

- Nieuws

Pinkpop
Pinkpop2019

Woensdagmiddag waren wij in dé poptempel van Amsterdam: Paradiso. Wij waren hier niet zomaar, de line-up van Pinkpop 2019 werd namelijk bekend gemaakt. Wij zetten alle namen voor je op een rijtje. 

Eric Corton opende de presentatie met een bijzonder filmpje van vijftig jaar Pinkpop. Als snel speelde de eerst act van het festival: Mt. Atlas. De band won de wedstrijd Nu Of Nooit, daarom mogen zij de vijftigste editie van Pinkpop deze zomer openen én zo ook de Pinkpop perspresentatie.
Check de foto's van Mt. Atlas:

Dit is de line-up van Pinkpop 2019Dit is de line-up van Pinkpop 2019

Zaterdag 8 juni
De acts Mumford & Sons, George Ezra en Mt. Atlas waren al eerder aangekondigd voor het festival. In Paradiso ging het los toen bekend werd dat onder anderen Elbow, Davina Michelle en Anouk op het Megaland spelen op 8 juni. Check hieronder de hele line-up van de Pinkpop-zaterdag.

Zondag 9 juni
Voordat het programma van de Pinkpop-zondag bekend werd gemaakt kwam een eerdere aangekondigde artiest optreden: Krezip! Dit is natuurlijk érg bijzonder aangezien de band al een aantal jaar uit elkaar is en het tien jaar geleden is dat Krezip voor het laatst op Pinkpop speelde. Check hieronder de foto's van een akoestische set van Krezip!

Na dit bijzondere optreden werden de andere namen van de line-up op zondag 9 juni bekend gemaakt. Niemand minder dan The Cure, Lenny Kravits en Armin Van Buren spelen op de Pinkpop-zondag. Dit is érg bijzonder aangezien Pinkpop jaren lang een curfew heeft gehad van 24:00 uur en daarna iedereen het terrein af moest. Armin Van Buren speelt namelijk tot maar liefst 02:00 in de nacht! Feestje dus! 
Ook treden er nog meer namen op zoals: The Kooks, Kraantje Pappie en Limburgs trots: Rowwen Héze. Check het volledige programma van zondag 9 juni hieronder:

Dit is de line-up van Pinkpop 2019Dit is de line-up van Pinkpop 2019

Maandag 10 juni
Toen was alweer de laatste dag van Pinkpop 2019 aangebroken. Voordat de hele line-up bekend werd gemaakt kwam er een artiest optreden die ook op 10 juni in Landgraaf gaat rocken! Niemand minder dan Jett Rebel sprong het podium op en Paradiso ging los! Jett Rebel op Pinkpop 2019!

De rest van de aangekondigde namen zijn minstens net zo tof. Onder anderen Bastille, Major Lazor, First Aid Kid en Slash gaan optreden op de Pinkpop-maandag. Check de volledige line-up van maandag 10 juni hieronder:

Dit is de line-up van Pinkpop 20190 Reacties

Log in om te reageren.

Er zijn nog geen reacties, wees de eerste!