Deluxe-album van Dua Lipa

- Nieuws

 Dua Lipa
Dua Lipa

Dua Lipa heeft dinsdag via haar sociale media laten weten dat er in oktober een nieuwe versie zal verschijnen van haar debuutalbum.

De Britse liet weten dat er op het album een drietal nieuwe tracks zullen worden toegevoegd: “Zie het maar als een speciale cadeauverpakking om dit album af te sluiten”, zo schreef ze. Die nummers zullen Want To, Running en Kiss And Make Up zijn. Ook zal haar nieuwste single, die aanstaande vrijdag verschijnt en een samenwerking is met Silk City, Electricity, op het album zijn toegevoegd. Daarnaast zijn haar hits met Martin Garrix, Sean Paul en Calvin Harris terug te vinden op de nieuwe release naast een live-uitvoering van New Rules. Dua Lipa – Complete Edition verschijnt op 19 oktober.

Ondertussen is Dua Lipa een samenwerking gestart met autofabrikant Jaguar. Fans van de zangeres kunnen een eigen versie maken van het nummer Want To. Eerder deze week was de presentatie in Amsterdam. In gesprek met RTL Boulevard liet ze merken inmiddels ook al een aardig woordje Nederlands te spreken: “Wat heb je vandaag gedaan?, heel mooi, heel boos en lekker ding” kwamen vloeiend uit haar mond.

Dua Lipa staat inmiddels 61 weken onafgebroken in de Top 40. Wel moet de 23-jarige zangeres deze week haar plek in de top 10 prijsgeven nu One Kiss komende vrijdag, na 20 weken, het bovenste kwart van de lijst verlaat.

(Foto: BSR Agency)