De Top 40 Awards komen er weer aan én de show wordt groter dan ooit

- Nieuws

Top 40 Awards

Begin dit jaar ontvingen onder anderen Kraantje Pappie en Davina Michelle een Top 40 Award. Op 10 januari vindt bij Qmusic de uitreiking van de Top 40 Awards van dit jaar en het decennium plaats. 

De uitreiking wordt op 10 januari uitgebreid met spectaculaire optredens en meer prijzen, zo is er ook een publieksprijs. Erik De Zwart laat weten: "met de Top 40 Awards zetten we de muziekindustrie in het zonnetje in een tijd waarin het aandeel aan Nederlandse hits groter is dan ooit. De Top 40 Awards zijn publieksprijzen: er is geen jury, maar de noteringen en populariteit bezorgen de nummers en artiesten een aantal punten. Wie het hoogst scoort wint de felbegeerde award."

De show zal gepresenteert worden door Top 40-presentator Domien Verschuuren. "Het wordt een mooie show om de muziekindustrie te vieren, met spectaculaire optredens van succesvolle acts uit de Top 40. Na de lancering van begin dit jaar gooien we er nog een flinke schep bovenop!" Aldus Domien. 

Win tickets
Voor de Top 40 Awards zullen er geen tickets verkocht worden, maar de Nederlandse Top 40 mag wél twee exclusieve tickets weggeven! Houd hiervoor Top40.nl in de gaten. 

Enkele categorieën zijn: Beste Nieuwkomer, Beste Artiest van het Jaar, Beste Nummer van het Jaar en Beste Nummer van het Decennium.
Artiesten die komen optreden worden later bekend gemaakt.

(Foto: Qmusic)