Hailee en Ariana komen de Top 40 binnen

- Nieuws

 Hailee Steinfeld Ariana Grande

De Media Markt Top 40 krijgt er deze week heel wat girl power bij. Ariana Grande en Hailee Steinfeld komen met hun nieuwe tracks de lijst binnen.

29. LOVE MYSELF – Hailee Steinfeld
De 18-jarige Hailee Steinfeld speelde tot nu toe rollen in meer dan tien films en één daarvan leverde haar zelfs al een Oscar-nominatie op. Die kreeg ze in 2010 toen ze naast onder anderen Jeff Bridges en Matt Damon te zien was in de film True Grit van de Coen Brothers. De Oscar voor ‘Best Supporting Actress’ ging helaas net aan Hailee’s neus voorbij. In Pitch Perfect 2 kon je voor het eerst horen dat Hailee ook kan zingen. Volgende week verschijnt Hailee’s debuut-EP Haiz. Haar eerste Top 40-hit zal daar in ieder geval ook op te vinden zijn en die heet Love Myself.34. FOCUS – Ariana Grande
In 2014 haalde Ariana Grande met maar liefst vijf verschillende hits de Media Markt Top 40. Tot deze week stond de teller wat betreft 2015 nog op één, One Last Time, maar met Focus komt daar een kleine twee maanden voor het einde van het jaar een tweede Top 40-hit bij. Focus is de voorloper haar nieuwe album Moonlight, dat begin 2016 verschijnt. Je kunt Ariana Grande volgend jaar ook in de bioscoop zien. Ariana maakt volgens geruchten haar filmdebuut in Zoolander 2, naast onder anderen Ben Stiller, Owen Wilson en Penelope Cruz. Behalve Ariana zal ook Justin Bieber in die film te zien zijn.