Brief van Taylor Swift bij album

- Nieuws

 Taylor Swift

Kopers van het nieuwe album van Taylor Swift, Reputation, hebben een brief van de zangeres gekregen bij de aanschaf van het fysieke album.

Het extraatje was alleen beschikbaar voor kopers van haar nieuwste studioalbum bij de winkels van Target: “Hier is iets dat ik heb geleerd van mensen. We denken dat we iemand kennen maar de waarheid is dat we alleen de uitvoering kennen die ze hebben uitgekozen om ons te laten zien. We kennen onze vriend in een bepaald licht maar we weten niet hoe zijn liefde dat ziet. We kunnen roddels horen over iemand en aannemen dat ze waar zijn. Dan ontmoeten we op een bepaalde dag die persoon en voelen ons dan dom omdat we die onzin hebben geloofd”, zo schrijft ze.

Reputation verscheen afgelopen vrijdag alleen als download en fysiek album. Wanneer en of het album ook bij de verschillende streamingdiensten verkrijgbaar zal zijn is niet duidelijk. Daar zijn alleen haar recente singles, een viertal nummers van het album, te beluisteren.

Dit weekeinde is er een speciale winkel rond Reputation in New York. In de winkel zijn outfits te zien uit de Look What You Made Me Do-clip. Vanaf maandag is de serie Taylor Swift Now te zien voor klanten van AT&T. In de serie zal te zien zijn hoe Taylor Swift werkt aan nieuwe muziek.