All Saints komt met nieuw album

- Nieuws

 All Saints

Nadat All Saints de afgelopen negen jaren ieder hun eigen weg zijn gegaan hebben ze elkaar duidelijk weer gevonden. De groep met Shaznay Lewis, Melanie Blatt en Natalie en Nicole Appleton keert in februari terug op het muzikale podium met de release van een nieuwe single en later een compleet album.

De situatie van Nicole was een belangrijke basis voor Shaznay om te kunnen schrijven. “Nic maakte die tijd een hoop dingen mee. We spraken voor uren aan de telefoon”, doelend op de relatiebreuk met Liam Gallagher in 2013. “De eerste keren hoorde ik het in mijn auto. Ik kon niet stoppen met huilen omdat ik heel goed kon begrijpen waar het over ging”, zo vertelde ze.


Natalie: “We hebben ons niet geforceerd in deze situatie maar het kon niet op een beter moment in ons leven gebeuren. Ik heb deze meiden gewoon gemist. We worden er blij van”, zo schrijft DailyMail.


Het nieuwe album Red Flag volgt tien naar na hun laatste album Studio 1. Voor de release, die nu gepland staat op 8 april, verschijnt de eerste single One Strike op 26 februari.