24K Magic is goudmijn

- Nieuws

 Bruno Mars
Bruno Mars

Sinds maart vorig jaar is Bruno Mars onderweg met zijn 24K Magic World Tour.

De tournee van de Amerikaase zanger is een regelrecht succes en sinds de start zijn er wereldwijd al ruim 2,3 miljoen kaarten verkocht. Dat leverde inmiddels al het bedrag van 240 miljoen dollar op en dan is er nog geen berekening rond de verkoop van items en merchandising. Kijkend naar de opbrengsten van de verschillende tours dan is Bruno Mars op dit moment één van de best-verdienende artiesten van het moment.

Uiteindelijk lijkt de tournee tot een einde te gaan komen in oktober na 210 optredens. In de berekeningen zijn nu zo’n 60 procent van de optredens meegenomen. De 24K Magic World Tour streek op 9 en 10 mei van 2017 neer in de Amsterdamse Ziggo Dome.

Afgelopen donderdag bracht Bruno Mars, die eigenlijk Peter Hernandez heet, een eerbetoon aan zijn ‘naamgever’ Bruno Sammartino nadat hij begreep dat de worstellegende was overleden: “Ik stuur mijn liefde en gedachte naar de familie van Bruno Sammartino. Hij was zo’n heer toen ik hem ontmoette en dat betekende heel veel voor mij en mijn vader. Rust zacht”, zo schreef hij op zijn sociale media.

(Foto: BSR Agency)