Coverafbeelding La$$a & Sjaak - Disco boy
  • Statistieken
  •   Geen notering

Artiestinformatie

Land   Nederland

De in Nederland geboren Yves Lassally alias Lassa of La$$a is een producer van Franse en Nederlandse afkomst. Na zijn middelbare school richtte hij zich volledig op zijn carrière in de muziekindustrie.

Samen met zijn jeugdvriend Morrison Wijnen vormde hij het producer-duo Pyramids. Ze behaalden grote successen en ontvingen meerdere gouden platen voor hun werk. In 2018 besloten de twee hun eigen weg in te slaan.

Hij startte zijn eigen label MCM records en behaalde grote successen. Hij werkte onder andere samen met Henkie T, Ashafar en Chivv. In 2020 tekende hij een contract bij het label Top Notch. In oktober 2021 levert zijn samenwerking met Rolf Sanchez de track Doe Nou Niet op.

In maart 2022 dropt hij samen met Cristian D en Bilal Wahib de single 1234. In dat jaar volgen nog vele samenwerking met onder andere Donnie, Turfy Gang en The Partysquad. Ook in 2023 zit hij niet stil. Nummers als Deze Is Down, No Regrets, Verblind en Disco Boy brengt hij al uit in het eerste kwartaal. Op de valreep van maart 2023 levert zijn samenwerking met Turfy Gang de single Padellen op.Songinformatie

ArtiestLa$$a