Trustfall blijft meest gedraaide hit

- Hitlijsten

 P!nk
Trustfall blijft meest gedraaide hit

Voor de tweede week heeft P!nk met Trustfall de meest gedraaide hit op de Nederlandse radio.

Ze stond al vijf weken op het erepodium en afgelopen week lukte het haar om de hoogste trede, de eerste plek, te bereiken. Daar staat ze ook deze week met Trustfall. Daarmee lijkt Flowers nu definitief van de eerste plek verdreven te zijn. Miley Cyrus had twaalf weken lang de meest gedraaide hit op de Nederlandse radio en staat nu voor de tweede week op nummer 2. Daaronder wisselen Niall Horan en Sera opnieuw van positie. Heaven van Niall staat daardoor nu voor de derde week op nummer 3.

Nothing But Thieves heeft twee hits in de lift. Vorige week nog moest Welcome To The DCC 15 plaatsen inleveren maar deze week komen er weer twaalf plekken terug met de stijging naar nummer 27. Welcome To The DCC stond eerder al op nummer 15. Overcome, afgelopen week de Alarmschijf bij Qmusic, zet de band tegelijkertijd in de top 10 door de binnenkomst op nummer 9. Daarmee is dat de hoogste van drie binnenkomers in de lijst.

Davina Michelle ziet Heartbeat na negen weken in de top 10 serieus zakken. Deze week levert de track zeven plaatsen in. Ook Curtains van Ed Sheeran verlaat de top 10 en die doet dat met een val van 14 plaatsen waarmee het ook nog eens de snelste zakker is. Één van de twee vrijgekomen plekken in de top 10 wordt direct weer ingenomen door Ed Sheeran die met Eyes Closed terugkeert bij het bovenste kwart.

Bekijk hier de complete Airplay Top 40.

1 ( 1) TRUSTFALL- P!nk

9 (--) OVERCOME- Nothing But Thieves

17 (--) HOW YOU SAMBA- Kris Kross Amsterdam, Sofia Reyes & Tinie Tempah

37 (--) VERLEDEN TIJD- Flemming