Tipparade: My Bébé hoogste nieuwe

- Hitlijsten

 Bryan MG Frenna Bram Krikke Stefan en Sean Jonna Fraser Henkie T Kensington Arizona Zervas Guus Meeuwis Sunnery James & Ryan Marciano VanVelzen George Michael
Bryan MG

Vanwege vier doorstromers en vier afvallers telt de Tipparade deze week acht binnenkomers onder aanvoering van Bryan MG en Frenna.

Bovenin schuiven de bovenste vier nummers een plekje naar boven mar lijkt de oversteek naar de Top 40 toch moeilijk te zijn. Met acht weken in de lijst is Bebe Rexha met You Can’t Stop The Girl de langst genoteerde track. Sneller in de goede richting gaat Maan die, met 13 plaatsen winst, haar Jij En Ik Tegen De Wereld de snelste stijger ziet zijn.

De volledige Tipparade bekijk je hier.

20 (--) MY BÉBÉ- Bryan MG & Frenna
Het zijn prima tijden voor de uit Gent afkomstige rapper Bryan Mg. De track Hard 2 Get, die hij met Architrackz maakte, werd met goud onderscheiden en deze week vloog ook de teller van zijn nieuwste track, My Bébé, op Spotify al over het miljoen heen. Ondertussen pakt Frenna deze week ook een ‘dubbel’ bij de binnenkomers want hij is ook te horen op Dior Money, de track met Jonna Fraser en Henkie T die op plek 26 staat.

22 (--) FRIKANDEL SPECIAAL- Stefan en Sean feat. Bram Krikke
Beter te vroeg dan veel te laat. Hoewel… het is al bijna weer de elfde van de elfde en dus mag er weer voorzichtig aan carnaval worden gedacht. Eerder dit jaar deden Stefan, Sean en Bram Krikke al een duit in het feestzakje met Potentie waar dit jaar de uitjes, mayo, curry en het vlees in de rondte zullen vliegen met Frikandel Speciaal. De video wist op YouTube al in vier dagen de miljoen views te passeren.

24 (--) ROXANNE- Arizona Zervas
De track van Arizona Zervas past naadloos in het rijtje tracks dat eerder door Lil Nas X en Y2K werden uitgebracht. Of Roxanne het kaliber Old Town Road is zal de tijd moeten uitwijzen maar de track van de uit Maryland afkomstige zanger is zeker aanstekelijk. Het nummer is inmiddels al een tijdje uit en heeft in nog geen maand tijd op Spotify alleen al 20 miljoen plays weten te realiseren. En da’s een topprestatie in de wetenschap dat Zervas geen platenmaatschappij heeft die hem daarbij ondersteunt.

26 (--) DIOR MONEY- Jonna Fraser feat. Frenna & Henkie T
Dior Money is inmiddels al een tijdje uit en blijkt een vasthouder te zijn. De track van Jonna Fraser, waarop ook Frenna en Henkie T te horen zijn, is inmiddels al 2,5 miljoen keer aangeklikt op Spotify. Jonna werkte al vaker samen met Frenna op tracks als Architect, Mamacita, My Love, Ik Kom Bij Je en Louboutin. Die laatste drie werden ook Top 40-hits.

27 (--) UNCHARTED- Kensington
Het nieuwe album van Kensington kreeg vorm in de bossen van Canada waar ze rust en inspiratie vonden voor de elf tracks op Time. Dat album verschijnt op 15 november en diezelfde dag presenteren ze het album ook in een uitverkochte TivoliVredenburg, Utrecht. Bats en What Lies Ahead kwamen we al tegen in de Top 40 en in de aanloop naar het album is Uncharted een pakkende ballad van Kensington.

28 (--) NOOIT NIET VERLIEFD- Guus Meeuwis & Sunnery James & Ryan Marciano
Voor zijn nieuwste single werkt Guus Meeuwis samen met Sunnery James en Ryan Marciano en het nieuws rond die samenwerking werd al duidelijk rond Vrienden van Amstel Live waar het idee voor een samenwerking is ontstaan een Nederlandstalige track te maken.

29 (--) OPPOSITE LOVER- VanVelzen
“Voor het eerst in drie jaar nieuwe muziek”, zo kondigde Roel van Velzen zijn nieuwe track Opposite Lover aan. Die laatste track die hij afleverde was Feels Like Coming Together, toen een primeur van VanVelzen met een kerstsingle die hij in Zweden schreef. De laatste Top 40-hit van VanVelzen ligt nog wat verder in het verleden met Sing Sing Sing dat begin 2013 uit de lijst verdween.

30 (--) THIS IS HOW (WE WANT YOU TO GET HIGH)- George Michael
Last Christmas is een film rond de muziek van George Michael. In de film zijn onder meer Emilia Clarke en Emma Thompson te zien. This Is How (We Want You To Get High) is aan het einde van de film te horen. Het was een nummer waar Michael kort voor zijn dood aan werkte als track voor een nieuw album. De laatste hit van George Michael stond in 2004 in de Top 40 via Amazing. In 2016 keerde hij kort na zijn overlijden nog kortstondig terug in de lijst met Careless Whisper.