Streaming Top 40: Engelbewaarder 5 weken op 1

- Hitlijsten

 Marco Schuitmaker
Streaming Top 40: Engelbewaarder 5 weken op 1

Marco Schuitmaker blijft heer en meester op streaming. Zijn hit Engelbewaarder staat inmiddels voor de vijfde week op nummer 1.

De volkszanger die eerder Flowers van Miley Cyrus van de eerste plek duwde heeft de volgende aanval afgeslagen en Eurovisiesongfestivalwinnares Loreen achter zich gehouden. Eerder al mislukte de pogingen van David Kushner (Daylight), Libianca (People) en Kevin en Yade Lauren (Trust) om de leiding over te nemen. Tattoo van Loreen leidt het bal van Eurovisiesongfestival-hits in de lijst. Tattoo is, met 9 plekken winst, op nummer 2 de snelste stijger.

Bij de nieuwe hits zien we Burning Daylight (van Mia Nicolai en Dion Cooper) en Queen Of Kings (van Alessandra) het aantal hits van het Eurovisiesongfestival door hun binnenkomst op 3 brengen. De hoogste nieuwe is voor Bizzey, Kraantje Pappie en Rolf Sanchez die met Zin In De Zomer Man op nummer 13 weten binnen te komen.

Liefst 23 hits moeten deze week plekken inleveren. Daarbij is Paracetamollen van Flemming de snelste zakker. De track die eerder vier weken op nummer 5 stond moet nu 7 plekken inleveren en daarmee zakt de track naar nummer 22.

De volledige Streaming Top 40 bekijk je hier.

1 ( 1) ENGELBEWAARDER- Marco Schuitmaker

13 (--) ZIN IN DE ZOMER MAN- Bizzey, Kraantje Pappie & Rolf Sanchez

34 (--) BURNING DAYLIGHT- Mia Nicolai & Dion Cooper

36 (--) QUEEN OF KINGS- Alessandra

38 (--) WISH YOU THE BEST- Lewis Capaldi

39 (--) THIS YEAR – BLESSINGS- Victor Thompson x Ehis ‘D’Greatest