Streaming Top 40: Boef binnen op 1

- Hitlijsten

 Boef Numidia Rosalía Travis Scott Regard Raye Ava Max
Streaming Top 40: Boef binnen op 1

Voor de derde keer dit jaar slingert Boef een nieuwe track direct op de eerste plek van de Streaming Top 40.

Op Tout Est Bon profiteert ook Numidia mee die daardoor haar eerste nummer 1 scoort. Vijf weken geleden zette Boef zijn Treinstation op nummer 1 en twee weken geleden kwam ook Nooit Thuis (met Ashafar) van niets op de eerste plaats. Vorige week wist Bilal Wahib de eerste plaats te veroveren met Tigers maar inmiddels stelt Boef dus weer orde op zaken. Treinstation is inmiddels weggezakt naar nummer 24 terwijl Nooit Thuis deze week op plek 6 komt. Boef staat ondertussen ook nog met een vierde track in de lijst; hij werkte mee op Get It All, de track met Bryan MG en Henkie T.

Boef en Numidia debuteren op nummer 1 in de Streaming Top 40 waar we deze week nog drie binnenkomers zien. Paper Zien, de track van Yssi SB, D-Double, Henkie T en Josylvio, klimt 31 plaatsen en komt op nummer 8 terecht. Ondertussen weet ook Watermelon Sugar van Harry Styles voor het eerst de top 10 te bereiken, op nummer 10.

Een serieuze val is er deze week voor 6ix9ine; Gooba levert 21 plaatsen in en komt daarmee, in de achtste week, op nummer 39. Gooba kwam op 23 mei op nummer 1 binnen in de lijst. Ook voor Dance Monkey komt het einde van de lijst langzaam in zicht. In de vorige 43 weken dat de track van Tones And I in de lijst stond wist ze nog niet zo laag te staan; deze week is dat nummer 30.

De volledige Streaming Top 40 bekijk je hier.

Alle clips staan voor je op een rij in YouTube en natuurlijk vind je ‘m ook op Spotify.