Jason Derulo en Adam Levine komen het hoogst de Top 40 binnen

- Hitlijsten

 Jason Derulo Adam Levine Lucas & Steve ATB Topic A7S
Jason Derulo en Adam Levine komen het hoogst de Top 40 binnen

Lifestyle van Jason Derulo en Adam Levine was afgelopen week nog Alarmschijf, maar komt deze week al de Top 40 binnen op 31. Het is meteen de hoogste nieuwkomer in de Lijst der Lijsten. Ook Your Love (9PM) van ATB, Topic en A7S en I Want It All van Lucas & Steve zijn nieuw. 

31 (--) LIFESTYLE – Jason Derulo feat. Adam Levine
Ondanks dat Jason Derulo in 2020 drie top 10-hits had in de Top 40 dateert het vooralsnog laatste album van de Amerikaanse zanger inmiddels van dik vijf jaar geleden. In een interview onthulde Jason onlangs de oorzaak: ruzie met zijn platenmaatschappij. Inmiddels is de samenwerking opgezegd en dus kan Jason een nieuwe start maken. ‘Welcome to the new era’, was dan ook de tekst die Jason van de week op social media gebruikte om zijn nieuwe single Lifestyle aan te kondigen. Dikke kans dus dat er ook weer een nieuw album van Jason aankomt. Die nieuwe single heet Lifestyle en is een samenwerking met Adam Levine. Hem ken je natuurlijk vooral als de zanger van Maroon 5. Qmusic koos Lifestyle als Alarmschijf.

38 (--) YOUR LOVE (9PM) – ATB X Topic X A7S
Eind jaren ‘90 scoorde de Duitse dj en producer André Tannenberger, oftewel ATB, een dikke hit in de Top 40 met 9PM (Till I Come). De track stond toen dertien weken in de lijst en kwam tot de elfde plek. Daarna had ATB nog twee kleinere hits en haalde twee keer de Tipparade, maar de afgelopen vijftien jaar was het akelig stil rond André. Desondanks werd hij vaak benaderd of hij interesse had in het maken van remixen van 9PM. ATB hield de boot af of was niet blij met een eerste opzet. Tot nu, want Topic en A7S kregen André overstag. Je kent die Duitse producer en de Zweedse zanger natuurlijk nog van de hit Breaking Me, die vorig jaar tot nummer 2 in de Top 40 kwam. De nieuwe versie van 9PM heet Your Love.

40 (--) I WANT IT ALL – Lucas & Steve
‘We hebben de afgelopen jaren naar dit album toegewerkt en gewacht op het juiste moment om het uit te brengen. Zelf zijn we volwassener geworden en onze muziek is meegegroeid’. Dat zeiden Lucas & Steve een maand of drie geleden, toen hun langverwachte debuutalbum Letters To Remember uit kwam. Al voordat corona toesloeg deed het Maastrichtse dj-en producersduo inspiratie op over bijna de hele wereld. Zo toerden Lucas & Steve door Zuid-Amerika en Azië en volgden ze in Los Angeles workshops in het schrijven en produceren van nieuwe tracks. Het resultaat van die inspanningen is duidelijk terug te horen op Letters To Remember. I Want It All vind je ook op het album en is de tiende Top 40-hit voor het duo.

Foto: YouTube