Ik Ga Zwemmen nu 6 weken meest gestreamde hit

- Hitlijsten

 Mart Hoogkamer
Ik Ga Zwemmen nu 6 weken meest gestreamde hit

Voor de zesde week heeft Mart Hoogkamer met Ik Ga Zwemmen de meest gestreamde hit van ons land.

De afgelopen vijf weken wist Hoogkamer de druk van Stay (van The Kid Laroi en Justin Bieber) te weerstaan. Die track zakt nu een plek naar nummer 3. Bon Gepakt van Donnie en René Froger vormt nu de nieuwe bedreiging voor Mart want de twee klimmen met 3 plaatsen winst naar de tweede plek. Door de opmars van Bon Gepakt is de top 2 van de lijst Nederlandstalig. Dat zagen we in de Streaming Top 40 voor het laatst in de lijst van 3 april. Toen wisten 501 (van Bilal Wahib en Ronnie Flex) en Blijven Slapen (van Snelle en Maan) de bovenste twee plaatsen te bezetten.

De Streaming Top 40 telt zes nieuwe binnenkomers en de laatste keer dat we dat zagen was precies vijf maanden geleden. De hoogste nieuwe staat op plek 9 via Love Nwantiti van CKay en ElGrandeToto. De track is een viral hit op TikTok en heeft inmiddels ook heel nadrukkelijk de oversteek gemaakt naar de verschillende streamingplatformen. Drie van de zes andere nieuwe hits zijn van Nederlandse bodem met Samen (van Kevin en Yade Lauren) op nummer 17 als best presterende.

Met elf plekken winst is Cold Heart – Pnau Remix van Elton John en Dua Lipa de snelste stijger op nummer 16. Iko Iko (My Bestie) van Justin Wellington en Small Jam levert juist elf plaatsen in en is daarmee, op nummer 24, de snelste zakker.

De complete Streaming Top 40 bekijk je hier.

1 ( 1) IK GA ZWEMMEN- Mart Hoogkamer

9 (--) LOVE NWANTITI – NORTH AFRICAN REMIX- CKay feat. ElGrandeToto

12 (--) SHIVERS- Ed Sheeran

16 (27) COLD HEART – PNAU REMIX- Elton John & Dua Lipa

17 (--) SAMEN- Kevin feat. Yade Lauren

31 (--) TOT LAAT- Ashafar ft. Boef & Srno

33 (--) OUT OUT- Joel Corry x Jax Jones feat. Charli XCX & Saweetie

39 (--) GABBER- Tino Martin & Lil Kleine