Global Top 40: I’m Good (Blue) naar 1

- Hitlijsten

 David Guetta Bebe Rexha
Global Top 40: I’m Good (Blue) naar 1

David Guetta en Bebe Rexha weten de eerste plek van de Global Top 40 te veroveren.

De track van de Franse dj en de Amerikaanse zangeres staat inmiddels al 19 weken in de lijst en deze week weten ze Unholy van de eerste plek te verdrijven. De hit van Sam Smith en Kim Petras stond acht weken op nummer 1. De top 3 wordt gecompleteerd door Anti-Hero van Taylor Swift dat nu voor een derde week op de derde plek staat. Wel stond ze er eerder al drie weken mee op nummer 1. Het is sowieso een succesvolle week voor Taylor want Lavender Haze, dat vorige week wist terug te keren in de lijst, is met 13 plaatsen winst op nummer 24 de snelste stijger.

De Global Top 40 is duidelijk bezig om uit de winterslaap te komen. De verschuivingen zijn minimaal maar desondanks weten zowel Star Walkin’ (van Lil Nas X) en Forget Me (van Lewis Capaldi) voor het eerst de top 10 te bereiken. I Ain’t Worried (van One Republic) en La Bachata (van Manuel Turizo) vallen juist uit de top 10. De grootste val in de lijst is er voor Karol G. Provenza stond eerder drie weken op nummer 3 en zakt nu, met 9 plaatsen verlies, naar nummer 38.

De Global Top 40 telt deze week slechts 1 binnenkomer via How Do I Say Goodbye van Dean Lewis dat binnen weet te sluipen op nummer 39.

De volledige Global Top 40 bekijk je hier.

1 ( 2) I'M GOOD (BLUE)- David Guetta & Bebe Rexha

39 (--) HOW DO I SAY GOODBYE- Dean Lewis