Global Top 40: Bizarrap 7 weken op 1

- Hitlijsten

Global Top 40: Bizarrap 7 weken op 1

Bizarrap en Quevedo staan met hun Music Session volume 52 voor de zevende week op de eerste plek van de Global Top 40.

Quevedo en Bizarrap staan onbedreigd op de eerste plek van de Global Top 40. Deze week ziet het duo zelfs Harry Styles weer naderen. De Britse zanger stond met As It Was 14 weken op nummer 1 maar de afgelopen 8 weken stond de hit van Styles niet in de top 3. Deze week klimt de track twee plaatsen naar nummer 2. De derde plek is voor de vijfde keer voor Bad Bunny en Chencho Corleone en hun Me Porto Bonito.

Afgelopen week stond Pink Venom van Blackpink nog op nummer 2. Deze week levert de Zuid-Koreaanse meidengroep twee plaatsen in en daarmee komen ze op nummer 4. Ondertussen weet Blackpink wel een tweede track tot in de top 10 te krijgen met Shut Down. Dat is, op nummer 8, de hoogste nieuwe. In de lijst zien we nog één andere nieuwe binnenkomer via Mary On A Cross van Ghost. Die track is overigens niet heel nieuw want het nummer verscheen al drie jaar geleden.

De meeste winst in de lijst is weggelegd voor Steve Lacy. Bad Habit staat inmiddels tien weken in de lijst. De track zakte drie achtereenvolgende weken maar klimt nu, met vijf plaatsen winst, naar nummer 13. Eerder stond Bad Habit al op nummer 12.

Kesariya van Pritam, Arjit Singh en Amitabh Bhattacharya levert liefst 21 plekken in en is daarmee, op nummer 38, de snelste zakker.

De complete Global Top 40 bekijk je hier.

1 ( 1) QUEVEDO: BZRP MUSIC SESSIONS, VOL 52- Bizarrap & Quevedo

8 (--) SHUT DOWN- Blackpink

40 (--) MARY ON A CROSS- Ghost