Global Top 40: As It Was 5e week op 1

- Hitlijsten

 Harry Styles
Global Top 40: As It Was 5e week op 1

Harry Styles weet ook deze week de grootste hit ter wereld te hebben.

Voor de tweede keer in 2022 hebben we een track die de Global Top 40 voor een vijfde week weet aan te voeren. Eerder stond ook Glass Animals met Heat Waves voor vijf weken op de bovenste positie. Harry Styles ziet wel serieuze concurrentie opdoemen uit Korea. That That is de samenwerking tussen PSY en Suga van BTS. Mr. Gangnam Style deed via tracks als Last Scene (met Lee Sungkyong), Fact (met G-Dragon) en Love (met Taeyang) verscheidene pogingen een nieuw succes te scoren. Nu lukt hem dat met de belangrijkste track van het album 9th. That That pakte afgelopen week alleen al op Spotify 22 miljoen streams en met 125 miljoen plays op YouTube is het op het videokanaal de meest trending clip van het moment.

Bad Bunny bracht afgelopen week met Un Verano Sin Ti zijn vierde studioalbum uit. Fans werden met die release getrakteerd op een album met liefst 23 tracks. Daarvan weten er deze week 4 als nieuwe binnenkomers in de lijst te komen. De openingstrack van het album, Moscow Mule, is de hoogste van dat viertal op nummer 5.

Paulo Londra weet met zijn Music Sessions nummer 23 deze week de meeste winst te pakken. Hij klimt, met 8 plaatsen winst, naar nummer 9. Daarmee is zijn derde top 10-notering in de Global Top 40 een feit. Plan A, dat twee weken geleden nog in die top 10 stond, valt vanaf nummer 20 uit de lijst. ABCDEFU van Gayle gaat 10 plaatsen omlaag en is daarmee, op plek 26, de snelste zakker.

Lizzo is, na twee weken afwezigheid, weer terug in de Global Top 40. About Damn Time kwam op 23 april nieuw binnen op plek 33 maar verdween daarna. Deze week is ze terug als re-entry op nummer 24.

De volledige Global Top 40 bekijk je hier.

1 ( 1) AS IT WAS- Harry Styles

2 (--) THAT THAT- Psy feat. Suga of BTS

5 (--) MOSCOW MULE- Bad Bunny

10 (--) WAIT FOR U- Future feat. Drake & Tems

14 (--) ME PORTE BONITO- Bad Bunny & Chencho Corleone

16 (--) DESPUÉS DE LA PLAYA- Bad Bunny

17 (--) TITÍ ME PREGUNTÓ- Bad Bunny

39 (--) HONEST- Justin Bieber feat. Don Toliver