Global Top 40: Anti-Hero 3e week op 1

- Hitlijsten

Global Top 40: Anti-Hero 3e week op 1

Voor de derde achtereenvolgende week staat Anti-Hero van Taylor Swift op de eerste plaats van de Global Top 40.

Deze week is er wel wat veranderd in de noteringen van Taylor Swift. Vorige week verloor Maroon al 16 plaatsen en deze week is die track verdwenen uit de lijst. In plaats van die track zien we nu de volgende binnenkomer van het Midnights-album in de lijst binnenkomen: Midnight Rain dat op nummer 20 van start gaat. Lavender Haze zakt naar 21 en Snow On The Beach komt op plek 30 terecht.

Sam Smith en Kim Petras moeten ook deze week genoegen nemen met de tweede plaats. Unholy staat nu, na 4 weken op 1, voor de derde week op nummer 2. De derde plek in de lijst wordt ingenomen voor Rich Flex van Drake en 21 Savage. De track is één van de vier binnenkomers van het Her Loss-album dat de twee samen afleverden.

Chris Brown weet ondertussen met Under The Influence de meeste winst te pakken. Vorige week leverde de track 13 plaatsen in waar er deze week weer 14 terug weten te komen. Eerder stond Under The Influence al op nummer 7. In omgekeerde richting moet Tom Odell behoorlijk wat inleveren. Another Love. De track zakt naar nummer 39 als snelste zakker.

De volledige Global Top 40 bekijk je hier.

1 ( 1) ANTI-HERO- Taylor Swift

3 (--) RICH FLEX- Drake & 21 Savage

9 (--) MAJOR DISTRIBUTION- Drake & 21 Savage

11 (--) PUSSY & MILLIONS- Drake & 21 Savage feat. Travis Scott

19 (--) ON BS- Drake & 21 Savage

20 (--) MIDNIGHT RAIN- Taylor Swift

24 (--) CAIRO- Karol G & Ovy On The Drums

32 (--) CARA DA DERROTA- AO VIVO BUTEGO GOIÂNA- Gusttavo Lima

35 (--) NEVERITA- Bad Bunny

40 (--) BESOS MOJA2- Wisin & Yandel & Rosalía