Dance Monkey blijft meest gestreamde hit

- Hitlijsten

 Tones And I
Tones And I

Voor de vijfde achtereenvolgende week is Dance Monkey van Tones And I de meest gestreamde hit van ons land.

De Australische zangeres heeft de eerste plek in de streaminglijst stevig in handen. Wel kruipt Lippenstift, de hit van Marco Borsato, Snelle en John Ewbank, een plekje dichterbij. Die track stond de afgelopen vier weken op nummer 3 en bereikt nu voor het eerst plek 2. Daar stond die vier weken Reünie dat nu naar nummer 3 zakt.

Met 14 plaatsen winst boekt Selena Gomez een forse stijging nu Lose You To Love Me op nummer 9 komt. Toch is dat niet de grootste stijging in de lijst want Hoofd Omhoog, de track van Snelle en Jebroer, weet op nummer 24 zelfs 15 plaatsen winst te scoren. Ondertussen slingert Snelle deze week nog een hit in de lijst met Hometown. Dat brengt het aantal noteringen dat hij in de lijst van deze week heeft op zeven met Lippenstift (#2), Reünie (#3), Ze Kent Mij (#5), Voor Je Deur (#6), Plankgas (#21), Hoofd Omhoog (#24) en Hometown (#29).

De Streaming Top 40 telt vier nieuwe binnenkomers met Ride It (van Regard) op nummer 26 als hoogste nieuwe. Minder goed vergaat het Mensa; de remix van Hoe Dan? kwam vorige week binnen op nummer 13; deze week levert de track 27 plaatsen in waarmee het de hekkensluiter is op nummer 40.

De volledige Streaming Top 40 bekijk je hier.

1 ( 1) DANCE MONKEY- Tones And I
Bekijk hier de songtekst van Dance Monkey

24 (39) HOOFD OMHOOG- Snelle feat. Jebroer

 

26 (--) RIDE IT- Regard
Bekijk hier de songtekst van Ride It

29 (--) HOMETOWN- Snelle feat. Hef & Kevin

31 (--) MY BÉBÉ- Bryan MG & Frenna

33 (--) 10,000 HOURS- Dan + Shay & Justin Bieber
Bekijk hier de songtekst van 10,000 Hours

38 (RE) DOM DOEN- Henkie T & Jonna Fraser
Bekijk hier de songtekst van Dom Doen