Blinding Lights nu vijf weken meest gestreamde hit

- Hitlijsten

 The Weeknd
The Weeknd

Voor de vijfde week is Blinding Lights van The Weeknd de meest gestreamde hit van ons land.

De track van The Weeknd ziet zijn voornaamste concurrent, Snelle en Smoorverliefd, nu wegzakken. Ondertussen weet Tones And I weer terug te keren in de top 3 met Dance Monkey. De Australische zangeres heeft met de opvolger van Dance Monkey, Never Seen The Rain, wat meer moeite want die track zakt, in de tweede week, naar nummer 40. Ook moeizaam vergaat het Lil Kleine. Zijn track Joanne is in de derde week de snelste zakker en levert op nummer 39 zelfs 20 plaatsen in.

De Streaming Top 40 telt slechts één nieuwe binnenkomer en die is afkomstig van Selma Omari. De YouTuber was verloofd met rapper Boef maar eerder dit jaar besloten de twee een punt achter hun relatie te zetten. Sindsdien werkte ze aan haar muzikale debuut die ze nu met Allang maakt. De clip bij het nummer is afgelopen week de meest bekeken muziekvideo in ons land.

De meeste winst is weggelegd voor een tweetal tracks die via TikTok succesvol zijn geworden. Waar Sunday Best (van Surfaces) 18 plaatsen stijgt pakt Supalonely (van Benee en Gus Dapperton) 32 plaatsen winst waarmee het de snelste stijger in de Streaming Top 40 is. Supalonely is de een na snelst stijgende hit van het jaar waar het record van 2020 op naam van Justin Bieber staat; zijn Yummy schoot in januari 34 plekken omhoog.

De volledige Streaming Top 40 bekijk je hier.

1 ( 1) BLINDING LIGHTS- The Weeknd 

5 (--) ALLANG- Selma Omari 

8 (40) SUPALONELY- Benee feat. Gus Dapperton