Blinding Lights blijft meest gestreamde track

- Hitlijsten

The Weeknd

The Weeknd heeft met Blinding Lights ook deze week de meest gestreamde track van ons land.

De Canadees staat daarmee voor de vierde week op de eerste plaats. Snelle neemt voor de vierde keer de tweede plaats in met Smoorverliefd. De track die Ayoub en Kes met Ali B maakten, Zina, kwam vorige week binnen op nummer 13. Het trio pakt deze week tien plaatsen winst en komt daarmee op nummer 3.

De lijst telt zes binnenkomers waarbij er twee rechtstreeks aan TikTok zijn toe te schrijven met Supalonely (van Benee) en Sunday Best (van Surfaces). De hoogste binnenkomer is Godzilla, de samenwerking van Eminem en Juice Wrld. De track kreeg vorige week een videoclip in nagedachtenis van de overleden rapper Juice Wrld. Na vijf weken afwezigheid keert Godzilla terug op nummer 13. Eerder dit jaar stond de track op nummer 7. De hoogste nieuwe staat op nummer 17 met Money Deh Ya (van Frenna).

De meeste winst weet Alone Part II te pakken op nummer 16. De track van Alan Walker en Ava Max kwam de afgelopen zes weken niet verder dan nummer 34. Deze week klimt de track 22 plekken omhoog. In omgekeerde richting levert Yummy van Justin Bieber, de snelste zakker, 16 plaatsen in. Mama Bid, de track van Josylvio, Moeman, Ka en Ashafar die vorige week de hoogste nieuwe was op nummer 10, is deze week verdwenen uit de lijst.

De volledige Streaming Top 40 bekijk je hier.

1 ( 1) BLINDING LIGHTS- The Weeknd 

13 (RE) GODZILLA- Eminem feat. Juice Wrld 

16 (38) ALONE, PT. II- Alan Walker & Ava Max

17 (--) MONEY DEH YAH- Frenna 

34 (--) SUNDAY BEST- Surfaces 

35 (--) NEVER SEEN THE RAIN- Tones And I 

37 (--) BEAT ME- Davina Michelle 

40 (--) SUPALONELY- Benee feat. Gus Dapperton