Bad Memories is de hoogste binnenkomer in de Top 40

- Hitlijsten

 Meduza James Carter Elley Duhé Fast Boy Dimitri Vegas David Guetta Nicole Scherzinger Azteck
Bad Memories is de hoogste binnenkomer in de Top 40

Bad Memories van Meduza, James Carter, Elley Duhé en Fastboy was de afgelopen week de Alarmschijf bij Qmusic en is deze week de hoogste binnenkomer in de Nederlandse Top 40. Ook The Drop van Dimitri Vegas, David Guetta, Nicole Scherzinger en Azteck is nieuw in de lijst.

33 (--) BAD MEMORIES – Meduza X James Carter ft. Elley Duhé + Fast Boy
Na hits met achtereenvolgens Goodboys, Becky Hill, Dermot Kennedy en Hozier is Meduza op hun nieuwste hit Bad Memories opnieuw een samenwerking aangegaan. Ditmaal dook het Italiaanse dj- en producerstrio Mattia Vitale, Simone Giani en Luca de Gregorio de studio in met James Carter, Elley Duhé en Fast Boy. Een internationaal gezelschap, want zij hebben allemaal andere nationaliteiten. James Carter is een Britse dj/producer. Elley Duhé een Amerikaanse zangeres en achter de naam Fast Boy zitten Felix en Lucas Hain. Dat zijn twee broers uit de Duitse hoofdstad Berlijn. Behalve Meduza stond alleen Elley al eens in de Top 40. Zij zong in 2018 op Zedds hit Happy Now. Qmusic koos Bad Memories als Alarmschijf.

39 (--) THE DROP – Dimitri Vegas X David Guetta & Nicole Scherzinger & Azteck
Als je het afgelopen weekend op Tomorrowland was kon je de Grieks-Belgische Dimitri Vegas achter de draaitafels zien met zijn broer én vaste kompaan Like Mike. Soms doen de twee wat zonder elkaar en dat is nu het geval met The Drop. Dit is een samenwerking tussen Dimitri, David Guetta, Nicole Scherzinger en Azteck. Die laatste is het minst bekend van de vier. Azteck is een Britse dj/producer, die in 1983 in Rotterdam ter wereld kwam. Hij heet eigenlijk Kiley McPhail. Aztecks vader is William McPhail, maar werd beroemd als zanger Scott Fitzgerald en scoorde in 1978 een nummer 1-hit met If I Had Words (met Yvonne Keeley). Nicole Scherzinger ken je van The Pussycat Dolls. Guetta behoeft geen introductie.

Foto: YouTube