Automatisch nu 4 weken meest gestreamd

- Hitlijsten

 Flemming Rema FMG Mart Hoogkamer LF System Burna Boy
Automatisch nu 4 weken meest gestreamd

Flemming heeft met Automatisch voor de vierde week de meest gestreamde track van ons land in handen.

Flemming behoudt de nummer 1-positie, maar de concurrentie blijft hem op de hielen zitten. Begin deze maand moest Flemming de toppositie al even vrijmaken voor Boot van FMG en nu stijgt die track opnieuw naar de tweede plaats. De top 3 wordt volgemaakt door Calm Down van de Nigeriaanse zanger Rema, die van nummer 7 naar 3 stijgt. Afrobeat doet deze week sowieso goede zaken. Last Last van Rema's landgenoot Burna Boy stijgt namelijk met superstip van 14 naar 7. Minder succes is er voor de Bankzitters. Na een mooie binnenkomst op nummer 4 daalt hun nieuwe nummer Is Dat Zou Echt? direct 6 plaatsen naar nummer 10.

De grootste verliezer van deze week is echter Harry Styles. Zijn voormalige nummer 1-hit As It Was zakt van 2 naar 5 en onder in de lijst maakt zijn andere nummer Late Night Talking een flinke glijer door van 18 naar 29 te zakken. Geen enkele andere track gaat deze week zo hard onderuit. De snelste stijger vinden we op nummer 16. De dancetrack Afraid To Feel van LF System boekt maar liefst 17 plekken winst.

Een andere opvallende stijger is Ik Ga Zwemmen van Mart Hoogkamer. De afgelopen weken schommelde de zomerhit van 2021 tussen de 30e en 40e plaats, maar staat nu plotseling met 8 plaatsen winst op nummer 27. Volgende week is het precies een jaar geleden dat deze track binnenkwam in de Streaming Top 40.

De lijst van deze week kent één nieuwe binnenkomer. Het technonummer Visstick Gooi Die Kanker Kick van Natte Visstick doet het erg lekker op TikTok en komt binnen op nummer 31. Heaven Takes You Home van Swedish House Mafia & Connie Constance en Bon Gepakt van Donnie feat. René Froger keren na een weekje weer terug in de lijst. Deze binnenkomsten gaan ten koste van Glimpse Of Us van Joji, Hallo van Antoon en Als Je Bij Me Blijft van $hirak, Cristian D, Bilal Wahib, Ronnie Flex & Boef. Deze tracks hebben de lijst verlaten.

De volledige Streaming Top 40 bekijk je hier.

1 ( 1) AUTOMATISCH- Flemming

31 (--) VISSTICK GOOI DIE KANKER KICK- Natte Visstick