Automatisch nu 3 weken meest gestreamd

- Hitlijsten

 Flemming
Automatisch nu 3 weken meest gestreamd

Flemming heeft met Automatisch nu voor een derde week de meest gestreamde track van ons land in handen.

Inmiddels staat er nu 4 weken een Nederlandstalige track op nummer 1 want de 3 weken op 1 voor Flemming werd kortstondig onderbroken door Boot van FMG. Dat nummer levert deze week een plekje in waardoor Harry Styles met As It Was op plek 2 weet te komen. As it Was staat nu 15 weken onafgebroken in de top 3 van de Streaming Top 40. Met de release van de videoclip bij Late Night Talking keert ook die track deze week terug in de lijst op nummer 18. Eerder stond dat nummer al een weekje op nummer 38.

In de Streaming Top 40 deze week flink wat vernieuwing. Zo tellen we zes nieuwe binnenkomers onder aanvoering van de Bankzitters die met Is Dat Nou Echt? uit de startblokken schieten op nummer 4. Rema, die ondertussen al 14 weken in de lijst staat, klimt met Calm Down naar nummer 7 en staat daarmee voor het eerst in de top 10. El Clásico van Lijpe en Frenna is op nummer 12 met 14 plaatsen winst de snelste stijger.

Zowel Glimpse Of Us (van Joji op nummer 32) als ook Als Je Bij Me Blijft (van $hirak, Christian D, Bilal Wahib, Ronnie Flex en Boef op nummer 38) zakt 13 plaatsen. Beide tracks zijn daarmee de snelste zakkers in de lijst.

De volledige Streaming Top 40 bekijk je hier.

1 ( 1) AUTOMATISCH- Flemming

4 (--) IS DAT NOU ECHT?- Bankzitters

28 (--) FOR MY HAND- Burna Boy feat. Ed Sheeran

29 (--) WORDS- Alesso & Zara Larsson

31 (--) SNAP- Rosa Linn

33 (--) AFRAID TO FEEL- LF System

39 (--) MULTICOLOR- Son Mieux