Son Mieux gaat ook in 2023 de clubs in

- Concerten

 Son Mieux
Son Mieux gaat ook in 2023 de clubs in

Met een Top 40-hit op zak en een indrukwekkende shows op festivals gaat het Son Mieux voor de wind. De clubtour voor het najaar is uitverkocht. Maar nu gaan de Hagenezen ook in het voorjaar van 2023 de clubs in.

Met Multicolor gaat de Haagse groep als een speer. 7 keer werd er geen oversteek gemaakt van de Tipparade naar de Nederlandse Top 40, maar nu is het goed raak. Inmiddels staat de track al op 15 in de Lijst der Lijsten en gaan hele festivalweides erop los. Komend jaar gaat het feest verder in de clubs. In het najaar kan er geen mens meer bij, maar komende vrijdag 15 juli gaan er nieuwe shows in de verkoop. Van 1 april tot en met 9 april speelt Son Mieux in het Paard in Den Haag, 013 in Tilburg, Doornroosje in Nijmegen, de Oosterpoort in Groningen en in TivoliVredenburg in Utrecht.

Son Mieux
Son Mieux is een project rond Camiel Meiresonne, die vóór zijn solo-activiteiten actief in Soul Sister Dance Revolution en All Missing Pieces was. In 2008 leverde dat met Busdriver zelfs een notering in de Tipparade op. De groep bestaat verder uit Timo Prins, Olivier Lucas, Maud Akkermans, Niels de Maa en het broertje van Camiel, Quinten Meiresonne.

Foto: YouTube