Magisch Mysteryland 2019

- Concerten

Mysteryland 2019

Met wel meer dan 300 artiesten verdeeld over 17 stages verwelkomde Mysteryland dit jaar weer 130.000 partyanimals aan het Haarlemmermeer. En de line up, die was zeker niet mis! Zo stonden er grote namen als: Oliver Heldens, Diplo, Sam Feldt, Dimitri Vegas & Like Mike en natuurlijk als klap op de vuurpijl, Martin Garrix.

Op Mysteryland zijn ze van alle markten thuis. Zo kun je hier terecht om op wel 11 verschillende muziekstijlen te dansen! En is dance toch niet helemaal jouw ding, maar ben je hier meer voor de fantastische entourage en de ervaring. Dan kun je altijd nog naar de Desperados x Vunzige Deuntjes stage om even goed te schudden op wat Urban en Hip Hop. Hier traden onder andere Broederliefde, Bokoesam, Boef en Yung Felix op.

Hard harder hardst
Kan het voor jou daarentegen niet hard genoeg? Dan raden we je zeker aan om even langs te gaan bij de Thunderdome of bij de werkelijk prachtige Qdance stage. Hier is het zaak om je drankje goed vast te houden, want met dit gestamp voel je de vloer onder je voeten vandaan trillen.

Bucketlist dingetje
Dat dansen is natuurlijk allemaal hartstikke leuk, maar op Mysteryland kun je ook nog eens even goed aan je bucketlist werken. Tegenover de Qdance stage kun je namelijk omhoogklimmen op de iconische piramide en buiten dat je daar een prachtig uitzicht over het festival hebt kun je ook nog het Casino in. Hierbinnen tref je het beginpunt van de langste festival zip line van Europa! Niet alleen is deze wel 400 meter lang, maar ook kun je een snelheid maken van wel 70 km per uur! Wie durft? Dj-duo Firebeatz ging in ieder geval als een van de eerste naar beneden.

Oogverblindend mooie afsluiter
Wanneer de avond aanbreekt en het langzaam begint te schemeren kan het echte genieten op Mysteryland beginnen. Dit is namelijk wanneer het festival echt volledig tot zijn recht komt. De bomen kleuren, het meer licht op en de lasers zijn nu pas echt goed zichtbaar. De avond is niet alleen een genot voor de oren, maar zeker ook een lust voor het oog. En hoe kun je zo’n avond beter afsluiten dan met de grootste namen der aarde? Dimitri Vegas & Like Mike en onze eigen Martin Garrix zorgden voor de enige gepaste afsluiters van dit prachtige festival. En natuurlijk volgde hierna nog een oogverblindend mooie eindshow met fantastisch vuurwerk.

(Foto's: Instagram, Tom Doms, Joni Israeli en Michiel Schnater)