Harry Styles in 2023 naar de Johan Cruijff Arena

- Concerten

 Harry Styles
Harry Styles in 2023 naar de Johan Cruijff Arena

Harry Styles komt volgend jaar opnieuw naar Nederland. Op vrijdag 5 juni staat de zanger in de Johan Cruijff Arena,

Op 9 juli stond de Britse zanger nog in een uitverkochte Ziggo Dome. Die show was verschillende keren uitgesteld, vanwege de coronapandemie. Op de dag van het concert ontstond nog een stormloop op vrijgekomen tickets en was er veel te doen om valse tickets die in omloop waren. Maar: Harry beloofde tijdens het concert om snel terug te komen. En dat doet hij, maar nu in het grootste stadion van Nederland. 

Amsterdam is niet de enige Europese tussenstop van de superster. Hij doet ook München, Düsseldorf en Frankfurt am Main (Duitsland), Parijs (Frankrijk) en Londen (Engeland) aan. Voor de Belgische fans is er ook goed nieuws. Love On Tour 2023 strijkt op 24 juni ook in Werchter neer. 

Top 40-record
As It Was stond de afgelopen achttien weken op de eerste plaats in de Nederlandse Top 40 en dat is een record. Daarnaast leverde het succesvolle album Harry's House ook al de dikke hit Late Night Talking op. 

De kaartverkoop van het concert in de Johan Cruijff Arena start op vrijdag 2 september om 10.00 uur. Qmusic geeft van 26 tot en met 28 augustus kaarten weg. 

Foto: YouTube