Anne-Marie komt naar Nederland

- Concerten

 Anne-Marie
Anne-Marie komt naar Nederland

Zaterdag 12 november geeft de Britse popzangeres Anne-Marie een concert in Ziggo Dome in Amsterdam. Deze show is onderdeel van haar Europese Dysfunctional Tour. De kaartverkoop voor dit concert start aanstaande vrijdag om 10:00 uur via Ticketmaster.

De aankondiging van haar Dysfunctional Tour volgt op de release van haar tweede studioalbum Therapy dat vorig jaar uitkwam. Het is de opvolger van haar meervoudig platina debuutalbum Speak Your Mind uit 2018, waarvan ze meer dan 4 miljoen exemplaren verkocht.

View this post on Instagram

A post shared by ANNE-MARIE (@annemarie)

Anne-Marie stond tussen 2016 en 2021 met 7 hits in de Top 40. Het meeste succes had ze met de nummers Rockabye en Friends. Die tracks bereikten allebei de eerste plaats. Afgelopen zomer stond ze voor het laatst in de lijst. Our Song, een duet met Niall Horan, bereikte toen de 32e plaats.

Inmiddels is Anne-Marie goed voor meer dan negen miljoen Instragramvolgers en 22 miljoen Spotifyluisteraars per maand. Daarnaast is ze negen keer genomineerd voor een BRIT Award en is een officiële ambassadeur van The Princes Trust.

Anne-Marie - Dysfunctional Tour
Zaterdag 12 november 2022 | Ziggo Dome - Amsterdam
Aanvang: 20:00 uur | Entree: Vanaf € 33,60 (incl. servicekosten)

Meer info over dit concert vind je op: mojo.nl/anne-marie
De kaartverkoop voor het concert start vrijdag 10 juni om 10.00 uur via www.ticketmaster.nl en 0900 - 300 1250 (60 cpm).