Ali B organiseert concert voor ouderen

- Concerten

 Ali B
Ali B 2019

Ali B vertelde maandagavond in De Wereld Draait Door over een concert dat hij speciaal voor eenzame ouderen gaat organiseren. 

Ali B is van plan om het concert in de AFAS Live te doen. De rapper kwam op het idee na een bezoek aan een zorgcentrum voor opnames van The Voice of Holland met finalist Menno. Hij raakte daar in gesprek met een vrouw in een rolstoel, die hem vroeg een rondje met haar te lopen omdat niemand anders dat wilde doen.
(Tekst gaat verder onder Tweet)

Geef Mij Maar Amsterdam
Ali B regelde niet alleen een rondje door het zorgcentrum voor de mevrouw, ook liet hij The Voice-finalist een liedje voor haar zingen. Geef Mij maar Amsterdam van Johnny Jordaan zong Menno voor de vrouw en ze zong vrolijk mee, dat ontroerde Ali B.

Concert voor eenzame ouderen in AFAS Live
Ali B is van plan om een concert voor eenzame ouderen te organiseren. Hij laat weten in het gesprek met Matthijs van Nieuwkerk dat hij al contact heeft gehad met de AFAS Live en dat het er naar uit ziet dat het écht gaat gebeuren!
"Dan gaan we allemaal oude liedjes voor ze zingen. Je wil gewoon nut hebben en als je zingt voor die mensen heeft het gewoon nut." Aldus Ali B.

Check de songtekst van Ali B zijn grootste Top 40-hit Wat Zou Je Doen.

(Foto: BSR Agency)

0 Reacties

Log in om te reageren.

Er zijn nog geen reacties, wees de eerste!