Coverafbeelding Charly Lownoise & Mental Theo - The Bird
  • Statistieken
  •   6 weken
  •   14 piekpositie
  •   119 punten
  •   1995

Artiestinformatie

Land   Nederland

Charly Lownoise & Mental Theo is een Nederlands muziekduo dat bekend is geworden met het produceren van happy-hardcore-platen. Charly Lownoise is de artiestennaam voor Ramon Roelofs en Mental Theo is de artiestennaam voor Theo Nabuurs.

De heren hebben wereldwijd meer dan drie miljoen platen verkocht. Een aantal succesvolle singles zijn Fantasy World, Hardcore Feelings en Your Smile. De single die hen internationale bekendheid bracht en ook het meest succesvol was, is de single Wonderfull Days.

In 2005 besluit Charly Lownoise voor onbepaalde tijd te stoppen als dj. Vanaf 2008 staan beide heren weer samen achter de draaitafels.

In juni 2021 slaan beide heren Wesley Sneijder aan de haak voor de single Koning Voetbal Dit EK, die natuurlijk helemaal in het teken staat van het EK dat jaar.Songtekst

Pa-pa-pa-pa-pa-pa-pa-pa-pa-pa-pa-pa-pa-pa-ooma-mow-mow
Papa-ooma-mow-mow
Pa-pa-pa-pa-pa-pa-pa-pa-pa-pa-pa-pa-pa-pa-ooma-mow-mow
Papa-ooma-mow-mow

A-well-a everybody's heard about the bird

Pa-pa-pa-pa-pa-pa-pa-pa-pa-pa-pa-pa-pa-pa-ooma-mow-mow
Papa-ooma-mow-mow

Songinformatie

Trivia

Dit nummer werd in 1993 al uitgebracht, overigens zonder destijds een notering in de hitlijsten te halen, evenwel door het succes van Charly Lownoise & Mental Theo bracht men het in 1995 opnieuw uit in een geremixte versie.
ArtiestCharly Lownoise & Mental Theo
Titel Radio Edit
Lengte 3:49
Componist(en) Lownoise, Mentheo
Producer(s) Lownoise, Mentheo
Mixage DJ Gizmo
Platenlabel EMI
Catalogusnr 7243 8720812 4


Positieverloop