Airplay Top 40

week 2 (9 januari 2023)


Positie
Vorige
Weken
Audio
Video
11
12
16
Details Di-Rect - 90s Kid
1216
 
16
17
20
Details Rosa Linn - Snap
1720


5 Reacties


Log in om te reageren.

Top 40 profiel van lol XD
lol XD  - 
claude morgen #1?
Top 40 profiel van lol XD
lol XD  - 
90s kid geen idee zou naar mij mening kunnen ik he geen inzicht op exacte aantallen maar de airplay lijkt hoog genoeg voor minimaal 30 davina die scoort gewoon weg denk ik niet genoeg om binnen de RE-entry regel binnen te komen op basis daarvan zou je ready for more ook in de top 40 kunen zetten bijvoorbeeld.
Top 40 profiel van Erik R
Erik R  - 
Ook 90's Kid heeft nog veel airplay, maar ging al eerder en volgens mij te vroeg uit de Q Top40. Kan me niet voorstellen dat Di-rect met 90's Kid geen streaming meer heeft. Misschien kunnen dit soort platen toch weer in de Q Top 40 terugkomen als re-entry?
Top 40 profiel van Erik R
Erik R  - 
Davina Michelle wordt vooral gedraaid met Love You More, staat al niet meer in de Q Top40, vreemd. Maar Davina staat wel met January in de Q Top40 die bijna geen airplay lijkt te hebben en ook geen streaming. Wie weet hoe dit kan?
Top 40 profiel van lol XD
lol XD  - 
claude profiteert van een A'tje op Q. edje profiteert van uhhh heel veel A'tjes op alle zenders gok ik. ook taylor en ronde zijn lekker aan het plussen. lil nas en maneskin ook lekker. im good staat lager dan direct... maan&goldband gaan ook goed maar de #1 zit er nog niet in voor ze. corry&grennan gaan ok van de 16 af. hoge RE voor tiesto. flemming zo laag? en EINDELIJK capaldi binnen. ook fijn dat metejoor binnen is. uhhh questions? creeping krijgt airplay. harry extra weekje airplay.