Top 40

week 11 (17 maart 2018)


Positie
Vorige
Weken
Audio
Video
Piek
Punten
4
6
4
Details Dua Lipa - IDGAF
64
 
4
115
7
4
13
Details Dua Lipa - Homesick
413
 
2
403
15
15
17
Details Rita Ora - Anywhere
1517
 
7
498
18
22
4
Details Josylvio - Catch up
224
18
65
30
24
11
Details P!nk - Beautiful trauma
2411
 
14
214
32
38
2
Details Fais - Know you better
382
 
32
12


17 Reacties


Log in om te reageren.

Julian  - 
Nee, Zoutelande staat nogsteeds boven Friends in Airplay en Streaming.
Lucas  - 
Denken jullie dat Friends #1 is volgende week?
Julian  - 
Ik vind dat Geike Arnaert een verschrikkelijk irritante stem heeft, terecht dat ze de versie zonder haar draaien.
Rob  - 
Ik vindt het enorm irritant dat het nummer van Bløf steeds op de radio wordt gedraaid in de uitvoering zonder Geike Arnaert!!!! Zojuist ook in de Top 40!!!!! Terwijl juist die uitvoering een hit werd, het nummer Zoutelande zonder Geike deed nl niets, een beetje jammer!!!!!!
top40fan  - 
suffe alarmschijf waren wel wat betere keuzes
Danny Loomans  - 
Years and Years, Imagine Dragons en Niall Horan moeten de Top40 in
Marco Gerritsen  - 
Ah Bazzi, net uit de Top Hits NL playlist gehaald en uit de Spotify Top50 gezakt, mooi moment voor de AS dacht 538.... Wel een goede track tho.
Ivar Sip  - 
Sublieme alarmschijf, ik ben heel blij. Jammer dat dit liedje maar twee minuten en tien seconden duurt
Nick de de Rooij  - 
@Marco Gerritsen. Wie moeten er volgende week nog binnen komen dan? In ieder geval Chef Special. Voor de rest kunnen het verschillende nummers worden, je weet het niet met die tipparade.
Wesley Steenbergen  - 
@Frank Zweers zou het dan heel erg zijn als er veel re-entries zouden zijn? Als ze bij de populairste 40 van het moment horen, dan zouden ze toch in de lijst horen te staan? Ook al ben ik voor nieuwe nummers, re-entries mogen van mij ook als de nummers weer populairder worden.
Julian  - 
Jammer dat a Sick Boy zakt. Gelukkig gaat Justin Timberlake wel weer stijgen. Erg opvallend maar 1 binnenkomer, wel een goede. Het is goed dat Havana snel zakt want hij staat er al erg lang in en ik ben er klaar mee. Leuk dat Wulf weer stijgt.
Frank Zweers  - 
Ligt ook aan de methodiek van de lijst.Bij enorm weinig nieuwkomers had je anders regelmatig re-entries gehad. Overigens zie ik Fan van Ronnie Flex nog wel de nr 1 pakken. Zijn album komt eind volgende week uit. Dat betekent dus weer flink plussen op streams. De nieuwe nr 1 gaat wellicht tussen Fan of Friends
Marco Gerritsen  - 
Ach een weekje 1 binnenkomer, wel taai maar volgende week weer minstens 3. Spektakel moet komen van de top10 wederom: Friends richting #1, Fan ook een megasprong en Zedd weer een top10-hit na Stay
Marco Gerritsen  - 
Ach een weekje 1 binnenkomer, wel taai maar volgende week weer minstens 3. Spektakel moet komen van de top10 wederom: Friends richting #1, Fan ook een megasprong en Zedd weer een top10-hit na Stay
Wesley Steenbergen  - 
Ik ben best tevreden over deze lijst. Veel nummers bovenin die ik wel goed vind. God's plan, Fan en Ja! (gelukkig zakt die al) staan wel wat te hoog voor mij, dreamer en does it matter mogen wel van mij nog stijgen net zoals these days.
Wesley Steenbergen  - 
@Liesbeth Sprangers Akkermans: Ik hou het allemaal bij, en nu hebben we al 65 nummers in de lijst die in 2018 in de Top40 stonden. Dat zal dus wel meevallen. Echter, de afgelopen week zijn sommige nummers uit de tipparade die Top40-waardig zijn niet veel gestegen, maar er zullen wel veel nieuwe binnenkort de lijst inkomen.
Liesbeth Sprangers Akkermans  - 
Maar 1 nieuwe! Dit is toch niet leuk meer? Wat gebeurt er dan met al die leuke nummers uit de tipparade? Zo krijg je geen top 100 bij elkaar aan het eind van het jaar.