Word jij één van onze nieuwe Top 40-vloggers?

De Top 40 is op zoek naar vloggers. Creatievelingen die alles weten van gave concerten, toffe muziek en die echte enthousiastelingen zijn in de wereld van entertainment. Heb jij die sensor voor nieuwtjes die iedere Top 40-liefhebber moet zien en horen? Doe dan mee en laat zien wat je in huis hebt. Maak een korte vlog en deel hieronder de YouTube-link. 
 
Alles kan; de vetste roddels en achterklap rond Top 40-artiesten, het heetste concertnieuws, het meest trendy plekje om te stappen of laat je vrienden of mensen in je straat vertellen wat ze van een Top 40-hit vinden... Deel je inzending uiterlijk zondag 10 december met ons. Uit alle inzendingen maakt een Top 40-jury een voorselectie van vloggers die daarna naar de grote finale gaan. Daarover binnenkort meer. 
 
Ben jij één van de winnende finalisten dan treed jij toe tot het nieuwe team van Top 40-vloggers en ga jij, namens de Top 40, op reportage door het hele land. Wacht dus niet langer en pak je telefoon of camera en deel jouw Top 40-vlog met ons.


Insturen


Check hier de voorwaarden bij deze actie.