Top 40-ambassadeurs / stagiairs

De Stichting Nederlandse Top 40 zou niet kunnen bestaan zonder de toewijding van onze ambassadeurs en stagiairs. Zij leveren een bijdrage aan de groei en de ontwikkeling van de Top 40. Wij zijn dan ook trots om deze mensen aan jou voor te mogen stellen!

Ben jij gek op hitlijsten in het algemeen en de Top 40 in het bijzonder en wil je ook een bijdrage leveren? Meld je dan aan als ambassadeur, vlogger of stagiair van de Stichting Nederlandse Top 40.

Ben je bijvoorbeeld werkzaam als journalist, grafisch designer of ICT'er?  Of zoek je als meelopend student journalistiek/communicatie een stage? Laat het ons weten en wie weet ben jij binnenkort onze ambassadeur of stagiair.

De Top 40 is op zoek naar vloggers. Creatievelingen die alles weten van gave concerten, toffe muziek en die echte enthousiastelingen zijn in de wereld van entertainment. Heb jij die sensor voor nieuwtjes die iedere Top 40-liefhebber moet zien en horen? Meld je dan aan en wie weet ga jij als Top 40-vlogger op pad. 
 

Adri Verhoef

Adri Verhoef

Begin jaren 70 waren bijhouden van de Top 40 en luisteren naar muziek al mijn lievelingshobby's. En vanaf 1977 begon ik de Top 40-puntenlijst aller tijden samen te stellen.

David Roest

David Roest

Eind jaren 80 begon ik met het luisteren naar de Top 40, destijds nog met Lex Harding en al vrij snel daarna Erik de Zwart.

Erik Hendriks

Erik Hendriks

Toen ik 11 was, was ik al besmet geraakt door het Top 40-virus. Wekelijks door de singles heen bladeren en het lijstje doorspitten.

Frank Bunnik

Frank Bunnik

Van jongs af aan ben ik bezig met muziek. En het Top 40-virus sloeg bij mij toe op mijn elfde jaar. Ik ontdekte dat op vrijdagmiddag 'alle leuke liedjes' achter elkaar werden gedraaid!

Hans van Erp

Hans van Erp

Ik ben sinds mijn achtste geïnteresseerd in popmuziek en leerde destijds die liedjes via de kermis kennen.

Jan Fransooijs

Jan Fransooijs

Ik ben altijd al een groot liefhebber van lijstjes, statistieken en muziek geweest. Wat is er dan leuker om bezig te zijn met de Top 40?

Lidwien Engel-Ligtvoet

Lidwien Engel-Ligtvoet

Ik heb altijd interesse in muziek gehad; mede dankzij mijn oudere broer ben ik naar de zeezender Veronica gaan luisteren.

Martijn van den Bogaart

Martijn van den Bogaart

In hitparades komen drie van mijn interesses bij elkaar: muziek, ranglijstjes en de geschiedenis van de popcultuur.

Micha Jans

Micha Jans

Al sinds mijn negende ben ik een trouwe volger van de Top 40.

Paul Arentshorst

Paul Arentshorst

Van kinds af aan ben ik opgegroeid met muziek en natuurlijk met de Nederlandse Top 40. Zo ontstond een enorme passie voor popmuziek en hitlijstjes die nooit meer is verdwenen.

Rob van Wezel

Rob van Wezel

Mijn eerste single was Help van de Beatles en mijn tweede Satisfaction van de Rolling Stones. Dit waren wekenlang de nummers 1 en 2 in de Top 40 van 1965.

Ruud Schilders

Ruud Schilders

Ik heb een passie voor muziek en ben daarnaast gek op getalletjes. Wat is er dan beter dan een hitlijst?!? Daarom houd ik me al jaren bezig met de Nederlandse Top 40.

Vincent van Loon

Vincent van Loon

De Top 40 is altijd een van mijn passies geweest. Ik verzamel de gedrukte exemplaren en ik ben een trouw luisteraar van de uitzending op 538.
Top 40-forum

Top 40-forum

Meld je hier aan als ambassadeur / vlogger / stagiair

(Velden met een * zijn verplicht om in te vullen)

Verstuur