Subtiele zomerhit van Janieck

- Releases

 Janieck

De 21-jarige Janieck Devy werd vorig jaar in één klap bekend na zijn hit Reality. De samenwerking met de Belgische dj en producer Lost Frequencies bracht hem met zijn nummer bij de 100 grootste hits die ooit in de Media Markt Top 40 hebben gestaan.

Toen Reality uitgroeide tot een succes was Devy nog klantvriendelijk bezig door gerechten en drankjes uit te serveren. Inmiddels bedient hij een nog veel grotere schare aan fans met zijn muziek. Over Reality liet hij weten dat hij het nummer had opgenomen met zijn mobiele telefoon: “… Omdat dat makkelijker is en perfect om alles op te nemen dat je te binnen schiet. Ik en mijn muzikale partner benaderden Lost Frequencies via Twitter en vroegen hem of hij het nummer wilde produceren met ons omdat hij heel puur is in zijn productie en daar houd ik van”, zo is te lezen in een interview dat is terug te vinden op de website van Spinnin’ Records. “We mailden over en weer en kwamen elkaar tegen in de studio. Ik was tafels aan het bedienen toen Reality een hit werd.”


Inmiddels heeft Janieck Devy wel andere dingen aan zijn hoofd. Met Feel The Love heeft hij opnieuw een potentiële hit in handen, ditmaal onder handen genomen door Sam Feldt. “Feel The Love is puur en simpel. Minder is meer, ik geloof in eenvoud. Het nummer is gemaakt met de zomer in gedachte. Het doet ons er aan denken om af en toe eens stil te staan, de tijd te nemen en aandacht te geven aan je gevoel. Want dat is uiteindelijk de belangrijkste stem om naar te luisteren.”