Spotlight: Who's In Your Head

- Releases

 Jonas Brothers
Spotlight: Who's In Your Head

Deze week in de Spotlight: de nieuwe single van de Jonas Brothers.

Ooit waren ze een schoolvoorbeeld van een boyband voor meisjes van 13. Met hits als ‘S.O.S’ en ‘Burnin’ Up’ werden ze nou niet bepaald gezien als popsterren om serieus te nemen, maar de Jonas Brothers hebben in hun tweede leven een hot streak te pakken waar ze eerder nooit van durfden dromen. Lang waren ze uit elkaar en scoorden Joe en Nick wat prima solosuccessen. Het bleek slechts een voorproefje van hun comeback als groep.

Begin 2019 werd ‘Sucker’ namelijk een gigantisch succes wereldwijd. Ineens zat de hele popwereld recht overeind om een groep die eerder nooit serieus genomen werd. Het had alles te maken met de kwaliteit van de muziek. De broers waren volwassen geworden en dat was terug te horen in hun muziek. Hun album ‘Happiness Begins’ stond ramvol met onmiskenbare poprammers. Elke plaat had een gelikt refrein en de kracht om radioplaylists over te nemen. Genoeg dus voor de Jonas Brothers om lekker door te gaan. Met platen als ‘What A Man Gotta Do’, ‘X’ met Karol G en 'Leave Before You Love Me' met Marshmello bleven ze een constante aanwezigheid op de radio en in de hitlijsten.

Nu is het weer tijd voor een nieuwe single. ‘Who’s In Your Head’ is classic Jonas Brothers. Dansbare productie met een refrein dat je bij de tweede keer al volledig meezingt en lyrics die er eigenlijk amper toedoen. Ongetwijfeld zal de radio smullen van ‘Who’s In Your Head’ en een hit is bijna gegarandeerd. Wel mag je je na twee jaar Jonas Brothers 2.0 gaan afvragen of de formule aan het uitwerken is. Hoe vaak kunnen ze nog dezelfde plaat maken voor het gaat opvallen dat het toch wel allemaal erg veel op elkaar lijkt?