Spotlight: Mon Amour

- Releases

 Stromae Camila Cabello
Spotlight: Mon Amour

Deze week in de Spotlight: de nieuwe samenwerking van Stromae en Camila Cabello.

Hoewel het grote talent van de Belgische Stromae toch echt vooral in Europa erkend wordt, heeft hij ook zeker fans aan de andere kant van de oceaan. Zelfs een aantal hele bekende. Een van hen is niemand minder dan Camila Cabello.

De zangeres achter grote hits als Havana en Bam Bam is namelijk een uitgesproken Stromae-fan. Jaren geleden liet ze al blijken graag ooit met hem te willen samenwerken. Nu is dat moment realiteit geworden, want Camila verschijnt op een nieuwe versie van de track Mon Amour die Stromae uitbracht op zijn laatste album Multitude. Maar werkt het eigenlijk?

Absoluut! De zalvende productie van Mon Amour is voor Camila een thuiswedstrijd met lichte salsa-elementen. Ook het Franse refrein zingt ze feilloos. Wat echter het knapste is aan Mon Amour is dat het de twee nogal verschillende muzikale werelden van Stromae en Camila Cabello naadloos in elkaar laat overgaan. En wie weet? Misschien kan de hulp van een Amerikaanse superster net dat ene zetje zijn dat Stromae nodig heeft om wereldwijd net zo populair te worden als hij hier al is.