Spotlight: Kiss Me More

- Releases

 Doja Cat Sza
Spotlight: Kiss Me More

Deze week in de Spotlight: de nieuwe single van Doja Cat met SZA.

Het is alweer een tijdje lente en dat betekent dat de muziek alweer verder kijkt. Want het is nooit te vroeg om een zomerhit de wereld in te slingeren. Niet alleen het favoriete seizoen van een groot deel van de mensen, maar ook zeker van veel artiesten. Lichte, zorgeloze, zonnige muziek overheerst de warme maanden van het jaar en dat ligt sommige artiesten uitzonderlijk goed. Zo ook Amala Ratna Zandile Dlamini beter bekend als Doja Cat.

2020 was voor het veelzijdige talent het jaar dat ze eindelijk door de hele industrie werd erkend. Dat was met name te danken aan het grote succes van ‘Say So’, overal ter wereld een grote hit met een heerlijk zomers karakter. Na die plaat scoorde ze samenwerkingen met tal van grote namen en haar zwoele R&B-solosingle ‘Streets’ werd een onverwacht grote hit deze winter. Nu is het voor Doja toch echt tijd om te gaan beginnen aan de uitrol van haar nieuwe album ‘Planet Her’ en dat gaat uiteraard gepaard met een eerste single.

‘Kiss Me More’ is een hele duidelijke opvolger voor ‘Say So’. Heerlijke zomerse vibes, megacatchy refrein en een Doja die over de breezy beat vliegt alsof ze nooit anders gedaan heeft. Maar wat misschien nog wel het beste is aan ‘Kiss Me More’ is de toevoeging van Solana Imani Rowe, oftewel R&B-zangeres SZA. Doja is duidelijk niet vies van een samenwerking met een andere vrouwelijke artiest. Zo releaste ze al platen met Nicki Minaj, Ariana Grande, Megan Thee Stallion, Sia, Saweetie en City Girls. SZA was de perfecte keus voor ‘Kiss Me More’. Haar ‘Good Days’ werd eerder dit jaar wereldwijd een grote hit en ze kan werkelijk op elke pop/R&B-track haar stempel drukken. Doja Cat en SZA hebben duidelijk hun zinnen gezet op de zomerhit van 2021 en het resultaat is meer dan geslaagd.