Spotlight: Gebruik Me

- Releases

 Zoë Tauran Frenna
Spotlight: Gebruik Me

Deze week in de Spotlight: de nieuwe single van Zoë Tauran.

Ooit deed de nu 25-jarige zangeres Zoë Tauran mee aan The Voice Kids waarna ze in 2014 als deel van de meidengroep TP4Y meedeed aan Holland’s Got Talent. Vroeg bij dus. Toch zal ze tot begin dit jaar vooral een vreemde geweest zijn voor de meerderheid van de Nederlanders. Nu is daar langzaam maar zeker verandering in aan het komen. En terecht ook.

De prachtige klanken van de jonge zangeres vielen eerder dit jaar veel mensen op toen ze samen met Bilal Wahib haar eerste Top 40-hit scoorde met Solo. Zelden was iemand zo succesvol met een debuutsingle. Laat staan als die debuutsingle een r&b-ballad is. De streaminggeneratie is als een blok gevallen voor Zoë en haar zoete stemgeluid. Nu is de opvolger daar.

Ook Gebruik Me doet exact wat het moet doen. De rauwe emotie in haar stem zorgt voor een authentiek geluid en de productie zet alle spotlights op Zoë en haar verhaal. Ook de toevoeging van een gladde Frenna-verse is uiterst effectief en zo is ongetwijfeld een nieuw streamingkanon geboren. Het zou toch mooi zijn als andere even getalenteerde Nederlandse r&b-vrouwen als Yade Lauren, Delany en Sarita Lorena door Zoë’s populariteit een zelfde podium gaan krijgen.