New Releases: Vriendschap, voorjaar en vrolijkheid

- Releases

 Ilse DeLange Snelle Anouk
New Releases | Nieuwe Muziek

Deze week flink wat sfeermakers bij de stapel releases die we deze vrijdag weer over ons uitgestrooid krijgen.

Snelle, Okke en Pjotr illustreren hun ultieme vriendschap in een pakkende track en dat gevoel spat ook van de tracks van Kav Verhouzer en Anouk. Ondertussen zit Drake in quarantaine en brengt Janieck het voorjaar dan maar tot in je speakers. Onze selectie van de fraaiste releases delen we natuurlijk met je.

VERLIEZEN MET JULLIE- Pjotr, Snelle & Okke Punt
Wie al eens bij een concert van Snelle is geweest kent ook Pjotr want hij stond in zijn voorprogramma. Snelle weet het ene succes aan het andere te rijgen en doet dat met een ijzersterk team achter zich. Zo schrijft ook Okke Punt mee aan zijn nummers en met hem en Pjotr verschijnt nu Verliezen Met Jullie. Met een pakkende tekst die prima past in de huidige tijd: “succes is maar een illusie tot je het samen beleeft”. Dat was ook de duidelijke boodschap van Okke: “"Je kunt nog zo veel bereiken: alleen is maar alleen. Als je je succes en/of plezier niet kan delen, is het niets waard".

I LOVE YOU- Anouk
Vanuit Marrakesh werkt Anouk op dit moment aan een nieuw album en haar volgers op Instagram krijgen op gezette momenten al flarden te horen van de muzikale voortgang. Dat deed ze eerder ook met I Love You en de reacties waren zo lovend dat ze besloot het nummer met producer Ramiks verder af te maken. Het artwork bij de track werd gemaakt door haar oudste zoon Benjahmin op basis van een foto van fotograaf Marc de Groot.

TRAININGSJAKKA- Kav Verhouzer & Flemma x Kleine Jay
Kav Verhouzer weet de sfeer wel te bouwen. Dat deed hij al met Stap Voor Stap, de track met Sjaak, en ook nu weet hij het sfeertje weer op te voeren via zijn track met Flemming en Kleine Jay. Het drietal verplaatst zich naar de club en daar draait alles om de goeie vibes en die krijg je ook gewoon in je comfortabele Trainingsjakka.

HOW (DO I LOVE YOU)- Janieck
Janieck Devy kende een wereldstart met Reality, de trakc die hij met Lost Frequencies maakte en hem direct tot in de top 3 wist te katapulteren. Eerder dit jaar hoorden we de 25-jarige Nederlander ook op Narcotic, de track met YouNotUs. Janieck weet nu de voorjaarsbloesem weer prima te vangen met How (Do I Love You), een track die het heerlijk zweverige gevoel van de voorjaarszon uit je speakers laat klinken.  

TOOSIE SLIDE- Drake
Muzikaal gezien laat ook Drake de huidige coronacrisis niet aan zich voorbij gaan. In de clip bij het nummer zijn de lege straten van zijn Toronto te zien. Drake zit ondertussen thuis en voorzien van masker en handschoenen introduceert hij weer een nieuwe dansje en mogelijk weer een nieuwe trend. Aan het einde van de clip zijn de voorspellende gaven van de rapper te zien als hij buiten op straat danst bij het vuurwerk.

CHANGES- Ilse DeLange
Ilse DeLange maakt met haar nieuwste track een enorme ommezwaai en brengt met Changes een compleet andere sound. Zelf schaart ze het nummer in de lijn van nummers die ze in 2008 maakte met So Incredible als voorbeeld. Ze maakte haar nieuwste track in Duitsland in het inspirerende gezelschap van een team waar ze nog niet eerder mee werkte. Changes is vanaf zondag ook nog eens de titelsong van Bauer Sucht Frau en Ilse maakt op haar beurt ook haar opwachting in Sing Meimem Song, de Duitse tegenhanger van het Nederlandse Beste Zangers. 

Meer nieuwe releases checken? Ga dan naar onze playlist op Spotify of bekijk hier de releaselijst.