New Releases: Voormalig One Direction-leden brengen singles uit

- Releases

 Harry Styles One Direction Niall Horan Liam Payne Camila Cabello
One Direction 2019

Vrijdag is dé dag van nieuwe muziek. Daarom check je hier de nieuwste en meest opvallende tracks, zodat je niets hoeft te missen!

ADORE YOU - Harry Styles
Het is inmiddels meer dan drie jaar geleden dat One Direction niet meer bij elkaar is en alle leden solo zijn gegaan. Deze week is een bijzondere voor One Direction-fans, want drie van de vijf leden brengen allemaal een eigen nieuwe single uit! Harry Styles, die met zijn solotrack Sign Of The Times eerder al in de Top 40 stond, brengt deze week Adore You uit. 

LIVE FOREVER (WITH CHEAT CODES) - Liam Payne
Ook oud One Direction-lid Liam Payne brengt vandaag een nieuwe single uit.Live Forever (With Cheat Codes) is onderdeel van zijn nieuwe album die ook vandaag uit kwam. Liam Payne is geen onbekende in de Top 40, hij stond al met vier van zijn solotracks in de lijst. 

PUT A LITTLE LOVE ON ME - Niall Horan
De laatste die van de boyband deze week een nummer uitbrengt is Niall Horan. Putt A Little Love On Me is de tweede single die de zanger dit jaar uitbracht. Zijn vorige single is Nice To Meet Ya en staat momenteel op de 27e plek in de Top 40. 

MY OH MY - Camila Cabello
Je zou kunnen zeggen dat het de week is van de oude girl- en boybands. Voormalig lid van de meidengroep Fifth Harmony Camila Cabello brengt deze week ook een nieuwe single uit. Maar Camila kennen we inmiddels natuurlijk als voorwaardig soloartiest. Deze zomer stond ze wekenlang op nummer 1 met haar samenwerking met Shawn Mendes

Wil je meer nieuwe releases checken? Beluister onze playlist op Spotify of check hier de releaselijst!

(Foto: BSR Agency)