New Releases: Verrassende samenwerking tussen Marco Borsato en Snelle

- Releases

 Cardi B Zedd Marco Borsato Snelle Kehlani French Montana Post Malone Jonas Brothers
Snelle Marco Borsato 2019

Vrijdag is dé dag van nieuwe muziek. Daarom check je hier de nieuwste en meest opvallende tracks zodat je niets kunt missen! 

LIPPENSTIFT - Marco Borsato, Snelle, John Ewbank
Een week geleden werd deze verrassende samenwerking bekend gemaakt en vandaag kwam de track Lippenstift uit. Marco Borsato, Snelle en John Ewbank waren vanochtend te gast bij Qmusic om hun single te laten horen. Daarnaast hoorde Snelle ook leuks nieuws bij Qmusic, zijn track Reünie staat vandaag op 1 in de Top 40!

LONELY - Diplo, Jonas Brothers 
Sinds de comeback van Jonas Brothers begin dit jaar hebben de broers al twee albums uitgebracht. Daar mogen ze nu een nieuwe single aan toevoegen die ze samen met Diplo maakten. 

GOOD THING - Zedd, Kehlani
De Duitse producer Zedd heeft al samenwerkingen met Katy Perry, Selena Gomez en Ariana Grande. Ook is hij de studio in gedoken met Kehlani en daar is de track Good Thing gemaakt die vandaag is uitgekomen!

WRITING ON THE WALL- French Montana & Rvssian ft Post Malone & Cardi B
French Montana brengt in november zijn nieuwe album uit. Vandaag bracht hij een nieuwe single uit: Writing On The Wall. Dit deed hij niet alleen, hij maakte deze track samen met niemand minder dan Post Malone en Cardi B

(Foto: BSR Agency)