New Releases: Tiësto releast track die je misschien bekend voorkomt

- Releases

 R3hab Dua Lipa Ava Max Tiësto
Tiësto 2019

Vrijdag is dé dag van nieuwe muziek. Daarom check je hier de nieuwste en meest opvallende tracks, zodat je niets hoeft te missen!

BLUE - Tiësto
Ondanks dat de kerstdagen eraan zitten te komen denk Tiësto alleen maar aan de zon met deze zomerse track. Misschien komt zijn nieuwe single Blue je wel bekend voor. Het nummer heeft veel gelijkenis met Stolen Dance van Milky Chance, een hit uit 2014 die op de tweede plek in de Top 40 stond. 

SALT - Ava Max
Ava Max stond in de eerste weken van 2019 op nummer 1 in de Top 40 met haar track Sweet But Psycho.  Later het jaar kwam ze met een ander nummer dat ook in de Top 40 belandde: So Am I.  Op de valreep van 2019 brengt de Amerikaanse zangeres een nieuwe single uit: Salt. 

I LUV U - Sofia Carson & R3hab
Het is niet de eerste keer dat deze artiesten samenwerken, een jaar geleden releasde Sofia Carson & R3hab ook al een track: Rumors. Dit nummer behaalde de Top 40 niet, maar stond wel zeven weken in de Tipparade. R3hab stond onlangs nog wel in de Top 40 met zijn versie van All Around The World (La La La)

FUTURE NOSTALGIA - Dua Lipa 
Niet heel lang geleden scoorde Dua Lipa nog de Alarmschijf met Don't Start Now, waarmee ze nu op de vijfde plek in de Top 40 staat. Deze week komt de zangeres met een nieuwe single die de titel van haar aankomende album draagt.

Wil je meer nieuwe releases checken? Beluister onze playlist op Spotify of check hier de releaselijst!

(Foto: BSR Agency)