New Releases: R3hab doet 't met Luis Fonsi en Sean Paul

- Releases

 R3hab Luis Fonsi Sean Paul ((JAM)) Bebe Rexha Zoe Wees The Weeknd Ariana Grande
New Releases: R3hab doet 't met Luis Fonsi en Sean Paul

Iedere week zetten we de heetste en lekkerste nieuwe releases voor je op een rij. Deze week kun je je speakers aflikken tijdens het checken van nieuwe nummers van R3hab, Luis Fonsi en Sean Paul, The Weeknd en Ariana Grande en Kim Kaey.

PUES – R3hab x Luis Fonsi x Sean Paul
De naam Fadil El Ghoul zegt je misschien niet heel veel, maar als we zeggen dat hij de man achter R3hab is, dan moet er wel een belletje bij je gaan rinkelen. De Bredase dj en producer maakt al jaren eigen werk en maakte remixen voor onder anderen Madonna, Katy Perry, Lady Gaga en David Guetta. In Nederland is All Around The World (La La La) (met A Touch Of Class) zijn enige Top 40-hit en die kwam in 2019 tot de zesde stek. Voor Pues schakelde hij Luis ‘Despacito’ Fonsi in en Sean Paul. Die laatste dancehall-ster weet op zijn 48e nog van geen ophouden. Hij staat nu ook nog in de Tipparade met Dancing On Dangerous, dat hij maakte met Imanbek en Sofia Reyes.

I’M NOT PRETTY REMIX – JESSIA ft. Bebe Rexha
De Canadese zangeres JESSIA is dankzij TikTok in korte tijd erg populair geworden. Dat viel ook OneRepublic-zanger Ryan Tedder op. Hij droeg haar voor bij het label Republic Records en voor ze het wist, zette JESSIA een handtekening onder een deal. Nu is dit natuurlijk niet van de ene op de andere dag gegaan, wat ze had al jaren plannen om door te gaan breken in de muziek. Dat kan ook niet anders, met een moeder die muziekdocente is. Lange tijd zag JESSIA zich alleen als zangeres, maar na een mental breakdown besloot ze om zelf liedjes te gaan schrijven, met teksten die recht uit haar hart komen. I’m Not Pretty is daar een voorbeeld van. Dat nummer ging viral dankzij haar TikTok-filmpje en werd een single. Die viel in de smaak bij Bebe Rexha, die dan ook graag mee wilde werken aan de remix daarvan.

EL RITMO – Kim Kaey
Hij lijkt nog ver weg, maar over een paar maanden staat de zomer weer voor de deur. Langzaam maar zeker druppelen nu al de eerste zomerse tracks binnen. El Ritmo van Kim Kaey is er daar één van. Zij kwam al vroeg in aanraking met muziek en dat komt met name door haar vader, die radio-dj was en eigenaar van het regionale radiostation RTV Parkstad. Na de middelbare school gooide Kim het roer om en ging ze zich vol focussen op haar eigen muziek. Nu lijkt ze als één van de weinige vrouwen door te breken als dj en producer. Ze heeft al een tijdje een contract bij Spinnin’ Records, waar ze onder andere een eigen versie van Push The Feeling On van Nightcrawlers uitbracht. El Ritmo doet een beetje denken aan tropische bangers als La Mezcla van Michel Cleis en Heather van Samim.

GHOST – Zoe Wees
Pas 18 jaar is Zoe Wees, maar dankzij Lose Control heeft ze al een Alarmschijf en een hit op zak. Het nummer stond vorig jaar 17 weken in de Nederlandse Top 40 en kwam niet verder dan nummer 25. Daarna bleef ze met zowel Wait For You, haar duet met Tom Walker, als met Girls Like Us in de Tipparade plakken. Op Ghost horen we Zoe weer terug, zoals we haar hebben leren kennen. Het is een stemmige ballad. “Ghost gaat over iemand die je te dichtbij laat komen, zelfs als je weet dat die persoon je pijn kan doen”, liet de Duitse in een verklaring weten. "Het gaat over het gevoel kwetsbaar te zijn voor die persoon, op een manier die je leven in feite zou kunnen vernietigen. Het is geschreven tijdens één van mijn eerste schrijfsessies ooit, dus het voelt speciaal om het nu uit te brengen.”

SAVE YOUR TEARS REMIX – The Weeknd x Ariana Grande
Save Your Tears van The Weeknd kwam vorig jaar op 29 augustus in de Top 40 en bereikte in 15 weken de zestiende plek. Sinds 12 december staat het bij ons niet meer in de Lijst der Lijsten, maar in het buitenland is de track nog flink aan. Dat blijkt wel uit de Global Top 40, die de Stichting Nederlandse Top 40 wekelijks samenstelt. Dit is de lijst met de populairste nummers van de wereld. Daarin steeg Save Your Tears afgelopen week in de vijftiende week van 5 naar 4. En voorlopig lijkt de hit nog niet klaar, want nu is er ook remix van verschenen, met daarop vocals van Ariana Grande. Het geeft Save Your Tears net een andere laagje.

Wil je meer nieuwe releases checken? Bekijk dan hier de releaselijst of beluister onze playlist op Spotify!