New Releases: Kris Kross Amsterdam komt met bijzondere collab

- Releases

 Kris Kross Amsterdam 5 Seconds Of Summer Nielson Justin Bieber Tino Martin Emma Heesters
Kris Kross Amsterdam

Vrijdag is dé dag van nieuwe muziek. Daarom check je hier de nieuwste en meest opvallende tracks, zodat je niets hoeft te missen!

LOOP NIET WEG - Kris Kross Amsterdam ft. Emma Heesters en Tino Martin
Nog geen twee weken geleden brachten de koningen van de samenwerkingen, Kris Kross Amsterdam, naar buiten dat ze met een hele bijzondere collab gaan komen. Deze week brengen ze namelijk een nieuw nummer uit met twee artiesten uit het programma Beste Zangers. Tino Martin deed mee in 2018 en scoorde daarmee de Top 40-hit Zij Weet Het. Emma Heesters deed afgelopen jaar mee en stond met Pa Olvidarte op de 2e plek in de lijst. De vijf artiesten sloten hun handen ineen en daaruit kwam het nummer Loop Niet Weg. Kris Kross Amsterdam is vandaag nog meer in het nieuws: zo werd bekend dat zij samen met Snelle, Roxeanne Hazes en Lucas & Steve de Ambassadeurs van de Vrijheid mogen zijn dit jaar. 

INTENTIONS - Justin Bieber
Begin dit jaar kwam er goed nieuws voor de fans van Justin Bieber. Hij kwam namelijk na vier jaar met een nieuwe solotrack en kondigde aan dit jaar met een nieuw album te komen. Iets meer dan een maand na de release van Yummy komt de zanger alweer met een nieuw nummer. Dit keer is het weer een samenwering. Intentions is een collab met Quavo. 

ENTREE - Nielson
Deze week komt er nog een Nederlands product uit én niet zomaar één. Nielson scoorde in de Top 40 maar liefst elf hits en staat op plekje 109 in de lijst van meest succesvolle Top 40-artiesten aller tijden. Een grote kans dat zijn nieuwe single Entree ook weer een enorme hit wordt! 

NO SHAME - 5 Seconds Of Summer
Afgelopen jaar was een succesvol muziekjaar voor de band 5 Seconds Of Summer. Ze scoorden namelijk drie hits in de Top 40 waarvaan Teeth nog maar net uit de lijst verdwenen is. Deze week kwamen ze alweer met een nieuwe nummer, maar ze zijn nog niet klaar met nieuwe muziek uitbrengen: over twee weken komt hun nieuwe single uit.