New Releases: Cavin Harris werkt opnieuw met Dua Lipa

- Releases

New Releases: Cavin Harris werkt opnieuw met Dua Lipa

Iedere week zetten we de heetste en lekkerste nieuwe releases voor je op een rij. Deze week check je nieuwe nummers van onder anderen Calvin Harris en Dua Lipa, Metejoor en Snelle en JC Stewart.

Calvin Harris en Dua Lipa scoorden natuurlijk al eerder de record brekende hit One Kiss. Die zoen smaakte naar meer en dus delen ze nu opnieuw kusjes uit op Potion, waarop ook Young Thug te horen is. Er is nog veel meer uitgekomen deze week. Ed Sheeran is met een tour editie van zijn album = gekomen en daarop staat onder andere de gloednieuwe track One Life. JC Stewart gaat binnenkort toeren en dan kan een meezinger niet ontbreken. De zanger hoopt dat Scars dat zal zijn. Felix Jaehn schakelde Zoe Wees in voor Do It Better en haar ken je nog van de ex-Alarmschijf Control. Het levert een verrassende combinatie op, waarop de hese stem van Zoe goed tot zijn recht komt. Sera levert met She Kissed Me First een spannend nummer af. Volgens de lyrics werd ze namelijk zoenend gespot in het bed van een vriendin, door haar ex.

POTION - Calvin Harris with Dua Lipa & Young Thug

ONE LIFE - Ed Sheeran

SCARS - JC Stewart

DO IT BETTER - Felix Jaehn feat, Zoe Wees

SHE KISSED ME FIRST - Sera

Ook deze tracks moet je checken
Neiked, Anne-Marie en Latto maakten een nieuwe versie van I Just Called To Say I Love You van Stevie Wonder, Jonas Blue werkt samen met Julian Perretta op Perfect Money en Snelle sloeg voor Kijk Ons Nou de handen ineen met Metejoor. Ook Matoma zocht voor Midnight Sun een bekende stem. Hij kreeg JP Cooper zo ver om de track in te zingen. Eminem is tot slot een beetje terug met Jimmy, Brian and Mike.

I JUST CALLED - Neiked, Anne-Marie, Latto

PERFECT MONEY - Jonas Blue & Julian Perretta

KIJK ONS NOU - Metejoor & Snelle

MIDNIGHT SUN - Matoma & JP Cooper

JIMMY, BRIAN AND MIKE - Eminem

Bekijk hier de releaselijst of check meer nieuwe tracks in onze playlist op Spotify!

Foto: YouTube